‘Narcos: Mexico’ is officieel verlengd met een derde seizoen

Narcos: Mexico seizoen 3

‘Narcos: Mexico’ is officieel verlengd met een derde seizoen

Narcos: Mexico wordt officieel door Netflix verlengd, ditmaal zonder Diego Luna als Félix Gallardo. Ga jij Narcos: Mexico seizoen 3 kijken?

Narcos: Mexico seizoen 3

Wellicht kreeg je het voor het weekend al mee, maar Netflix heeft bevestigd dat een derde seizoen voor Narcos: Mexico is besteld. Diego Luna zal de rol van kartelleider Félix Gallardo echter niet opnieuw op zich nemen. Carlo Bernard, mede-maker van de serie, neemt daarnaast het stokje over van Eric Newman als showrunner.

“Ik ben dankbaar voor mijn vijf jaar aan het roer van Narcos en Narcos: Mexico, en ben enorm trots op wat dit spectaculaire team heeft bereikt met deze shows”, zei Newman in een verklaring. “Carlo Bernard is de eerste persoon met wie ik ooit over dit project heb gesproken, meer dan tien jaar geleden, en ik ben zeer verheugd de leiding van seizoen 3 van Narcos: Mexico in zijn zeer bekwame handen achter te laten.”

De serie eindigde met Félix Gallardo, gespeeld door Luna, opgesloten in de gevangenis voor zijn misdaden. Seizoen drie speelt zich af in de jaren ’90, na de actie waarbij het rijk van Gallardo uiteenvalt in strijdende facties, er politieke onrust woedt en de drugshandel een wereldwijde industrie wordt.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram