TRAILER: George Clooney probeert te voorkomen dat astronauten terugkeren naar een post-apocalyptische aarde in ‘The Midnight Sky’

The Midnight Sky - George Clooney Netflix

TRAILER: George Clooney probeert te voorkomen dat astronauten terugkeren naar een post-apocalyptische aarde in ‘The Midnight Sky’

In de nieuwe Netflix-film The Midnight Sky probeert George Clooney te voorkomen dat astronauten terugkeren naar een post-apocalyptische aarde.

Netflix heeft zojuist een trailer uitgebracht voor de aankomende film The Midnight Sky met George Clooney. Geïnspireerd door de sciencefictionroman Good Morning, Midnight van Lily Brooks-Dalton uit 2016, verschijnt deze adaptatie net voor kerst.

Net als het plot van de originele roman, volgen we in de verfilming – geschreven door Mark L.Smith – Augustine (Clooney), een eenzame wetenschapper gestationeerd in het noordpoolgebied die een race tegen de klok voert om te voorkomen dat Sully (Felicity Jones) en haar team van astronauten terugkeren naar de aarde na een “mysterieuze wereldwijde ramp”. Clooney regisseert én maakt deel uit van de cast, die verder bestaat uit o.a. Jones, Tiffany Boone, David Oyelowo, Kyle Chandler en Demián Bichir.

The Midnight Sky verschijnt op 23 december op Netflix. Wat vind jij van de trailer?

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram