Porsche Design lanceert samen met Acer een i7-laptop met koolstofdetails

Porsche Design Acer Book RS i7 laptop

Porsche Design lanceert samen met Acer een i7-laptop met koolstofdetails

Porsche Design en Acer lanceren samen een i7-laptop met koolstofdetails. De Porsche Design Acer Book RS i7 is nu verkrijgbaar.

Porsche Design Acer Book RS i7 laptop

Na een onderbreking van drie jaar in de markt van laptops, is Porsche Design nu terug met een nieuw creatie. Samen met Acer is de Acer Book RS i7 gelanceerd, een latpop met een perfecte combinatie van esthetiek en prestaties.

Ontworpen met de gebruikelijke minimalistische gevoeligheden van het merk in gedachten, is de nieuwe laptop gebouwd met een slanke zilveren behuizing met koolstofdetails op de achterkant, gecombineerd met een bijpassende computermuis. De bundel bevat daarnaast een zwart lederen notebookhoes met een geïntegreerde muismat – ideaal voor zowel zakelijke gebruikers als reizigers die altijd onderweg zijn.

De prestaties van de laptop zijn natuurlijk net zo aantrekkelijk. Aangedreven door de nieuwste 11e generatie Intel Core i7-processor, heeft het een NVIDIA GeForce MX350 grafische kaart, 16 GB RAM, 1 TB SSD-opslag en een batterijduur van 17 uur. Het display komt in de vorm van een 14-inch FHD IPS2-aanraakscherm, beschermd door een Corning Gorilla Glass-hoes, die meer functionaliteit biedt met verhoogde duurzaamheid.

De Porsche Design Acer Book RS i7 laptop is nu beschikbaar op de website van het ontwerpbureau en kost € 2.399.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram