PlayStation 5 onthult nieuwe afstandsbediening speciaal voor mediagebruik op de console

PlayStation 5 afstandsbediening media

PlayStation 5 onthult nieuwe afstandsbediening speciaal voor mediagebruik op de console

Een nieuwe PlayStation 5 afstandsbediening speciaal voor mediagebruik op de console is onthuld. Ook zijn er DualSense controllers unboxing video’s.

PlayStation 5 afstandsbediening media

Sony heeft meer details aangekondigd met betrekking tot de nieuwe mediaruimte op de PlayStation 5. Deze wordt namelijk geleverd met zijn eigen media-controller met speciale bedieningselementen. Voortaan bedien je al jouw favoriete apps via PlayStation 5 Media en bijbehorende afstandsbediening.

Volgens het Japanse elektronicabedrijf zullen alle entertainmentgerelateerde apps vanuit de PlayStation Store naar de nieuwe Media-ruimte worden verplaatst, en bij de lancering ondersteunt de PS5 streamingplatforms, waaronder Apple TV, Disney+, Netflix, Spotify, Twitch en YouTube, Amazon Prime Video, MyCanal, Hulu en Peacock.

Naast het nieuwe mediacentrum heeft tech-YouTuber Austin Evans overigens een nieuwe unboxing-video uitgebracht met de reguliere DualSense-gamecontroller. In de 11 minuten durende video (hieronder te bekijken), geeft Evans fans een kijkje in hoe de nieuwe PS5-controller er daadwerkelijk uitziet en aanvoelt, door hem te vergelijken met de vorige PS4-generatie controller, voordat hij een videogesprek voert met voorheen rapper en nu Twitch-streamer Logic, die het verbindt met een Xbox en het uiteindelijk ontleedt “voor de wetenschap”.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram