Nieuwe BMW X5 M en X6 M Competition “First Edition” SUV’s zijn 625 pk sterk

BMW X5 M Competition First Edition & X6 M Competition First Edition

Nieuwe BMW X5 M en X6 M Competition “First Edition” SUV’s zijn 625 pk sterk

De nieuwe BMW X5 M Competition en X6 M Competition “First Edition” SUV’s zijn 625 pk sterk, komen in beperkte oplage en zijn perfect als familieauto.

BMW X5 M Competition First Edition & X6 M Competition First Edition

De M-divisie van BMW is de laatste tijd behoorlijk actief en introduceert in deze periode niet alleen de M3 en M4 met zijn verdeeldheid zaaiende nieuwe grille-stijl, maar ook de X5 M– en X6 M Competition-modellen.

De limited edtion X5 M Competition en X6 M Competition worden uitgebracht in een “First Edition”-opmaak, die de toch al speciale gezins-SUV’s unieke stylingelementen en nog veel meer geeft. BMW biedt de speciale uitvoeringen aan in zowel ‘BMW Individual Frozen Dark Silver’ als ‘BMW Individual Frozen Marina Bay Blue’, met M lichtmetalen velgen in ‘Jet Black’, koolstofvezel versterkte kunststof carrosseriekits, een M Carbon achterspoiler voor de X6 en een M Carbon motorkap als standaard.

Niet alleen zullen de Competition ‘First Edition’-modellen worden geleverd met al deze extra uniciteit, ze zullen ook worden uitgerust met BMW’s nieuwe twin-turbo V8-motor die 625 pk produceert. De auto’s zijn daarbij voorzien van M-specifieke ophanging en M xDrive vierwielaandrijving, allemaal rustend op enorme nieuwe wielen zitten.

De styling is eveneens bijgewerkt volgens de nieuwste artistieke richting van BMW en levert een voorkant op die minder heftig is dan de M3 en M4, maar zeker niet te subtiel. De iconische kidney grille is zwart geverfd, evenals met het grootste deel van het voorpaneel, terwijl je aan de achterkant de prominente nieuwe lichten opmerkt.

Voor wat betreft het interieur kunnen klanten kiezen uit een lijst van exclusieve BMW Individual Merino volledig lederen bekleding. Tinten zoals ‘Silverstone/Midnight Blue’ zullen de stoelen, het dashboard en meer met leer bekleden, terwijl zwarte alcantara-inzetstukken in de stoelwangen en contraststiksels in ‘Sakhir Orange’ de M-spec-uitrusting en stoelen van het interieur benadrukken.

Bestellingen voor de BMW X5 M Competition “First Edition” en X6 M Competiton “First Edition” worden nu aangenomen. De X5 M heeft met het First Edition-pakket een meerprijs van €29.995, terwijl de X6 M €31.500 meer kost inclusief btw. Standaard uitgerust dragen de X5 M en X6 M Competition prijskaartjes van respectievelijk €204.222 en €201.915.

interieur BMW X5 M Competition First Edition & X6 M Competition First Edition

BMW X5 M Competition First Edition

BMW X5 M Competition First Edition

BMW X6 M Competition First Edition

BMW X6 M Competition First Edition

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram