Panerai viert de 20e verjaardag van zijn Paneristi met een speciale editie Radiomir

Panerai Radiomir Venti 20e verjaardag Paneristi

Panerai viert de 20e verjaardag van zijn Paneristi met een speciale editie Radiomir

Panerai viert de 20e verjaardag van zijn Paneristi met een speciale editie Radiomir. Maak kennis met de Panerai  Radiomir Venti.

Panerai Radiomir Venti 20e verjaardag Paneristi

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat Paneristi, een online community van Panerai-enthousiastelingen, werd opgericht. Om deze mijlpaal van twee decennia te vieren, heeft de Italiaanse luxe horlogemaker een speciale editie Radiomir Venti (PAM2020) gemaakt, gelimiteerd tot slechts 1.020 exemplaren.

Als speciale jubileumrelease keert het nieuwe uurwerk terug naar zijn erfgoed voor inspiratie, waarbij het designelementen heeft genomen van de modellen uit de lijn van de jaren 1930. De iconische vierkante kast meet 45 mm en is gemaakt van AISI 316L-staal, met daarin een bruine sandwich zongeborstelde wijzerplaat met beige Super-Luminova-cijfers en indexen.

Een knipoog naar de community van fans komt in de vorm van “PANERISTI.COM 2000-2020” branding direct onder de gouden zwaardwijzers, evenals een “VENTI” inscriptie op de kast zelf, net onder 6 uur. Het vintage-geïnspirrde model is afgerond met een beige kalfssuède band met witte stiksels.

Deze speciale editie Radiomir Venti kost € 6.500 EUR Geïnteresseerden kunnen op de website van Panerai kijken voor meer informatie.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram