‘Fast & Furious’ franchise komt aan einde met twee finale-films

The Fast & Furious filmfranchise komt aan einde

‘Fast & Furious’ franchise komt aan einde met twee finale-films

De Fast & Furious filmfranchise komt aan zijn einde met twee finale-films, maar niet getreurd, we kunnen meer spin-offs verwachten.

The Fast & Furious filmfranchise komt aan einde

Met film 9 op komst – uitgesteld door Covid-19 – zijn er ongetwijfeld velen onder ons die zijn opgegroeid met de Fast & Furious-filmfranchise. Maar ook aan alle goede dingen komt een einde, en nu zijn er berichten opgedoken die suggereren dat de epische reis wordt afgesloten met een finale van twee films.

Volgens Comicbook zal de franchise eindigen na films 10 en 11, die samen zullen komen om een ​​tweedelige finale te vormen na de release van de negende aflevering die volgend jaar uitkomt. Universal Pictures zal regisseur Justin Lin aanstellen voor het project, die heeft gewerkt aan meerdere voorgaande titels uit de franchise, waaronder de aanstaande F9: The Fast Saga. Informatie voorbij dit punt blijft schaars, en we weten niet zeker wanneer de productie van de films zal beginnen, welke van de personages de cast zullen vormen of wat het plot zal inhouden, maar het bericht bevestigt dat alleen de hoofdfranchise zal worden stopgezet. Het vervolg op Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw van vorig jaar is momenteel nog in ontwikkeling, evenals een nieuwe spin-off voor vrouwen die wordt geschreven door Guardians of the Galaxy en Captain Marvel’s Nicole Perlman, samen met Lindsey Beer en Geneva Robertson-Dworet.

Wat betreft de aanstaande release, F9: The Fast Saga zou begin april 2021 in de bioscopen moeten verschijnen. Stay tuned voor meer info over het einde van de populaire Fast & Furious filmfranchise.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram