TRAILER: De Razor Crest wordt opgejaagd door X-Wings in nieuwe beelden ‘The Mandalorian’

star wars the mandalorian seizoen 2 trailer

TRAILER: De Razor Crest wordt opgejaagd door X-Wings in nieuwe beelden ‘The Mandalorian’

De Razor Crest wordt opgejaagd door X-Wings in de nieuwe The Mandalorian trailer. The Mandalorian seizoen 2 is vanaf 30 oktober te zien.

Minder dan een week na de release van een nieuwe tv-spot voor het aankomende tweede seizoen van The Mandalorian, heeft Disney+ nu een nieuwe trailer uitgebracht voor dit epische Star Wars-verhaal. Ditmaal krijgen we een duidelijker beeld van wat er gebeurt nadat Mando en Baby Yoda ternauwernood ontsnappen aan de greep van Moff Gideon, aan het einde van seizoen één.

De clip van een minuut begint met een achtervolgingsscène tussen twee X-Wings en de Razor Crest van de Mandalorian op wat een bevroren planeet lijkt te zijn, hoewel we niet precies weten waarom hij ruziet met de New Republic. Vervolgens springt het beeld over naar Pedro Pascal’s Mando, die terugkeert naar Gina Carano’s Cara Dune en Carl Weathers’ Greef Karga voor “zaken”, waarbij het duo om hulp wordt gevraagd bij de missie om ‘The Child’ terug te brengen bij zijn soort. Opnieuw samenwerkend, volgt er meer actie als Stormtroopers en Tie Fighters ze achtervolgen op vijandige planeten, op jacht naar Baby Yoda.

Bekijk de volledige trailer. The Mandalorian seizoen 2 verschijnt bij op Disney+ op 30 oktober.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram