Nieuwe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid is als een 911 GT2 RS voor het hele gezin

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid 2021

Nieuwe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid is als een 911 GT2 RS voor het hele gezin

De nieuwe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid is als een 911 GT2 RS voor het hele gezin, inclusief 690 pk dankzij een V8 met plug-in hybride technologie.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid 2021

Porsche heeft zijn geheel nieuwe Panamera Turbo S E-Hybrid onthuld, de nieuwste plug-in gezinsauto die stiekem de strijd met vele supercars aankan. Dit is mogelijk dankzij een vierliter V8-motor met dubbele turbo die is gekoppeld aan een 17,9 kWh accu-ondersteunde elektromotor die op zichzelf 134 pk produceert – wat resulteert in een vierdeurs gezinswagen die in totaal 690 pk produceert.

Kortom, de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid heeft evenveel vermogen als het vlaggenschip van het merk, de 911 GT2 RS. Alleen biedt deze auto comfortabel plaats aan vier, misschien zelfs vijf personen, en met de nadruk op milieuvriendelijkheid. Hoewel hij misschien slechts 50 kilometer op de accu kan leveren, staat de V8-motor aan zijn zijde om de Duitse sedan te helpen starten van 0-100 km/u in slechts 3,2 seconden – 0,1 seconde langzamer dan de niet-plug-in Turbo S – en zal hij doorgaan naar een topsnelheid van 315 km/u.

Daarnaast, aangezien dit nieuwe model nu het vlaggenschip in zijn assortiment is, heeft Porsche het uitgerust met de nieuwste mechanische technologie. Nieuwe chassis- en bedieningssystemen zijn standaard, waaronder het elektrische rolstabilisatiesysteem, Torque Vectoring Plus, achterwielbesturing en een nieuwe set keramische remmen.

De prijzen voor de Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid sedan beginnen bij € 198.800, terwijl de Sport Turismo begint bij € 202.500 en de Executive bij € 213.000. Bekijk de auto hieronder van dichterbij en ontdek meer over de nieuwe Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid op de website van Porsche.

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid 2021

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid 2021

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram