TRAILER: Leatherface komt naar ‘Call of Duty: Warzone’ “Haunting Of Verdansk”

Call of Duty: Warzone Haunting Of Verdansk

TRAILER: Leatherface komt naar ‘Call of Duty: Warzone’ “Haunting Of Verdansk”

Leatherface komt naar Call of Duty: Warzone “Haunting Of Verdansk” on nieuwe trailer. Ook zien we Billy the Puppet, bekend van de film ‘Saw’.

Activision heeft een nieuwe Call of Duty: Warzone-trailer uitgebracht die het aanstaande Halloween-evenement ‘The Haunting of Verdansk’ promoot, waar onder meer een nachtelijke versie van Verdansk, Zombie Royale-modus en nieuwe skins worden geïntroduceerd.

Skins als Leatherface van The Texas Chainsaw Massacre en Billy the Puppet van Saw zullen in de game beschikbaar zijn. Modi zoals ‘Trio’ zullen bovendien beschikbaar zijn om in een nachtelijke setting te spelen, waarbij duivelse verschijningen in de omgeving te zien zullen zijn.

Activision vertelt: “Sommigen zeggen dat een mysterieuze buikspreekpop verschijnt op televisietoestellen die zijn afgestemd op ‘dode’ kanalen, en dat de poltergeist van een met een kettingzaag zwaaiende moordenaar overal op de Krovnik-landbouwgrond te zien en te horen is.” De blogpost vervolgt: “Anderen beweren dat de ter ziele gegane sporen in de buurt van het treinstation nog steeds in gebruik zijn door een spooktrein, een vaartuig vol zielen van degenen die omkwamen tijdens gevechten in de Gulag …”

Een nieuw “trick-or-treat” “beloningssysteem zal bovendien worden geïmplementeerd, met supply boxes die speciale verrassingen bevatten, zoals duistere blueprints.

Call of Duty: Modern Warfare krijgt eveneens een update die nieuwe Halloween-modi en esthetiek introduceert. Spelers die drie kills krijgen zonder dood te gaan zien bijvoorbeeld hun hoofd in jack-o-lanterns veranderen. De Pumpkinhead wordt in brand gestoken als die speler een streak van tien kills bereikt, waardoor hij effectief een doelwit wordt voor de tegenstander.

Call of Duty’s “Haunting Of Verdansk” trapt af op 20 oktober en duurt tot 3 november.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram