Elon Musk bevestigt: “Tesla Model Y met zeven zitplaatsen dit jaar verkrijgbaar”

Tesla Model Y met zeven zitplaatsen

Elon Musk bevestigt: “Tesla Model Y met zeven zitplaatsen dit jaar verkrijgbaar”

De Tesla Model Y met zeven zitplaatsen zal later dit jaar verkrijgbaar zijn. Tesla-founder Elon Musk bevestigde de komst van de elektrische SUV.

Tesla Model Y met zeven zitplaatsen

Elon Musk heeft bevestigd dat er een zevenzitsvariant van de Tesla Model Y komt, waarmee een derde rij praktische stoelen wordt geïntroduceerd voor de compacte SUV. De elektrische SUV zou in 2020 nog verkrijgbaar moeten zijn.

Een Twitter-account vroeg Elon Musk of er “updates waren voor de Model Y zevenzitter”, waarop Musk antwoordde: “Volgende maand start de productie van de zevenzitter, de eerste leveringen begin december.” Op dit moment is de Model Y verkrijgbaar als een elektrische auto met vijf zitplaatsen, en wordt hij geleverd met de extra optie om twee achterstoelen in de kofferbak op te nemen.

De nieuwe optie met zeven zitplaatsen zal echter functioneler worden voor mensen van alle soorten en maten, met een volledig functionele derde rij in Model Y.

Er is geen woord gerept over hoe – of zelfs of – het extra gewicht van de nieuwe stoelindeling de prestaties van Model Y zal beïnvloeden, maar we verwachten dat het topmodel binnen drie seconden nog steeds van de 100 km/u haalt, ongeacht het gewicht.

Houdt ons in de gaten voor meer informatie over de Tesla Model Y met zeven zitplaatsen, zoals prijzen, beschikbaarheid en specificaties.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram