Trailer: In ‘Monster Hunter’ neemt Milla Jovovich het met grote wapens op tegen grote monsters

Monster Hunter film milla jovovich

Trailer: In ‘Monster Hunter’ neemt Milla Jovovich het met grote wapens op tegen grote monsters

In de nieuwe Monster Hunter trailer neemt Milla Jovovich het met grote wapens op tegen grote monsters. Ga jij de actiefilm kijken?

Constantin Film heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Monster Hunter, de verfilming van Capcom‘s langlopende franchise. Vergelijkbaar met de verfilmingen van Capcom’s Resident Evil, speelt zien we ook in deze film actrice Milla Jovovich, met de regie door haar echtgenoot Paul W.S. Anderson.

De trailer hierboven toont Jovovich als het hoofd van een militaire eenheid die wordt meegezogen in een woestijnwereld vol met sleutelfiguren uit Capcom’s Monster Hunter-franchise, zoals Diablo. Een personage afkomstig ui deze wereld, gespeeld door Tony Jaa, lijkt een bijdrage te willen leveren aan de overlevingskansen van het team.

De film is afkomstig van Screen Gems en Toho, wat de ontwerpinvloeden op de wezens lijkt te verklaren. Ze hebben namelijk vaag iets weg van Godzilla-monsters.

Monster Hunter zou oorspronkelijk op 4 september in de bioscoop verschijnen, maar zal nu op 30 december in première gaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram