RIMOWA kleedt zijn Original Cabin koffer in camouflageprint

RIMOWA Original Cabin Camouflage

RIMOWA kleedt zijn Original Cabin koffer in camouflageprint

RIMOWA heeft zijn Original aluminium koffer in camouflageprint gekleed. Maak kennis met de RIMOWA Original Cabin Camouflage.

RIMOWA Original Cabin Camouflage

Het gerenommeerde koffermerk RIMOWA heeft twee nieuwe kleuropties onthuld voor zijn Original aluminium collectie, dit keer met meer speelse opties door het gebruik van meerkleurige camouflagepatronen.

Verkrijgbaar in ‘Green Camouflage’ en ‘Pink Camouflage’, blijven de releases trouw aan de erfenis van het Duitse bedrijf, gebouwd met behulp van zijn traditionele technieken. Branding komt in de vorm van een geanodiseerd aluminium badge gegraveerd met het kenmerkende logo van RIMOWA, terwijl het nieuwe monogram van het merk netjes op de wielen zit. Functionaliteit zelf wordt gegarandeerd door het eigen premium Multiwheel-systeem van het merk, dat gebruikmaakt van wielen met kogellagers die speciaal zijn ontworpen voor superieure duurzaamheid en stabiliteit.

Beide kleuropties van de nieuwe RIMOWA Original Cabin Camouflage zijn vanaf 19 november verkrijgbaar bij geselecteerde RIMOWA-winkels en kosten ongeveer € 1.440.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram