VIDEO: Nieuwe tv-spot voor ‘The Mandalorian’ seizoen 2 onthult nieuwe details

The Mandalorian seizoen 2 video

VIDEO: Nieuwe tv-spot voor ‘The Mandalorian’ seizoen 2 onthult nieuwe details

Een nieuwe tv-reclame voor The Mandalorian seizoen 2 onthult nieuwe details. De populaire serie keert op 30 oktober terug bij Disney+.

Twee weken voor de officiële release van het langverwachte tweede seizoen, heeft de populaire Star Wars-serie The Mandalorian nu een nieuwe tv-spot uitgebracht die fans een kijkje biedt in wat er gaat komen.

Ondanks dat de clip slechts 30 seconden lang is, toont hij nieuwe beelden van het titulaire personage gespeeld door Pedro Pascal, die vecht naast zijn teamgenoten, Gina Carano‘s Cara Dune en Carl Weathers‘ Greef Karga. De video biedt ook een glimp van Giancarlo Esposito’s Moff Gideon, die zijn raadselachtige darksaber hanteert, evenals iedereens favoriet baby Yoda, die met de Mandalorian op een zeevarend schip reist.

Hoewel het plot van het komende seizoen erg geheim wordt gehouden, weten we wel dat het verhaal daar zal doorgaan waar seizoen één was geëindigd. De producers van de show, Jon Favreau en Dave Filoni, hebben bovendien beiden gezegd dat het plot zich zal concentreren op het openen van een grotere verhaallijn in het Star Wars-universum.

“Het nieuwe seizoen gaat over het introduceren van een groter verhaal in de wereld”, zei Favreau. “De verhalen raken minder geïsoleerd, maar toch heeft elke aflevering zijn eigen smaak, en hopelijk brengen we veel meer ruimte in de show”, vervolgde Filoni. “Alles wordt groter, de inzet wordt hoger, maar ook het persoonlijke verhaal tussen het Kind en de Mandalorian ontwikkelt zich op een manier waarvan ik denk dat mensen ervan zullen genieten.”

The Mandalorian seizoen 2 verschijnt op Disney+ op 30 oktober.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram