Apple onthult high-end iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Apple onthult iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max

Apple onthult high-end iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Apple onthult high-end iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max met verbeterde camera’s, nieuwe computationele fotografiefuncties en 5G.

Apple onthult iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max

Apple heeft zijn aankomende high-end iPhones onthuld: de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. Zowel de 6,1-inch Pro als de 6,7-inch Pro Max debuteren met nieuwe hoogwaardige materialen, zoals de “roestvrijstalen band van chirurgische kwaliteit”, de “nauwkeurig gefreesde achterkant van mat glas” en een nieuwe Ceramic Shield cover die “de taaiheid dramatisch verhoogt en de prestaties bij vallen met 4x verbetert. “

Net als de standaardversie van de smartphone, de iPhone 12 en de iPhone 12 Mini, hebben beide apparaten 5G-mogelijkheden, maken ze gebruik van de A14 bionische processor en beschikken ze over een Super Retina XDR-display. Volgens Apple bevat de Pro-lijn ook “de meeste 5G-banden van alle smartphones”, met de mogelijkheid om wereldwijd dekking te bieden.

Het drievoudige camerasysteem blijft intact ​​voor de Pro-lijn, dit keer inclusief een 12 megapixel breed, een sneller diafragma van ƒ/1,6 en een telefoto met een brandpuntsafstand van 52 mm. De Pro Max op diens beurt gebruikt in plaats daarvan een nieuwe 12 MP telefoto met een brandpuntsafstand van 65 mm, die optisch tot 2,5 keer kan inzoomen. De Pro Max heeft ook een nieuwe sensor op zijn derde telecamera die de beeldstabilisatie verbetert.

Een nieuwe functie genaamd “Apple ProRaw” zal naar verwachting later dit jaar voor beide apparaten verschijnen, wat bedoeld is om de bestaande computationele fotografiemechanismen in de nieuwe iPhone 12-lijn, zoals Smart HDR en Deep Fusion, verder te verbeteren. Hiermee kunnen gebruikers verscherping en kleuraccenten aanpassen terwijl ze toch profiteren van bestaande fotografie-elementen die door Apple zijn ingepast. De nieuwe iPhone 12 Pro kan HDR-video opnemen en ondersteunt rechtstreeks opnemen in Dolby Vision HDR. Een Dolby Vision HDR-video kan bovendien worden bewerkt vanuit de Foto’s-app.

De iPhone 12 Pro zal verkrijgbaar zijn vanaf € 1.159 en de iPhone 12 Pro Max zal beginnen bij € 1.259, te beginnen met 128 GB, 256 GB en 512 GB opslagopties. Op 23 oktober worden de toestellen uitgebracht, met pre-orders mogelijk met ingang van een week voor de lancering.

Apple onthult iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram