GAME TRAILER: Nieuwste ‘NBA 2K21’-beelden belichten graphics van de volgende generatie op PlayStation 5 en Xbox Series X

NBA 2K21 trailer PlayStation 5 & Xbox Series X

GAME TRAILER: Nieuwste ‘NBA 2K21’-beelden belichten graphics van de volgende generatie op PlayStation 5 en Xbox Series X

De nieuwste NBA 2K21 trailer belicht de graphics van de volgende generatie games op de PlayStation 5 en Xbox Series X.

2K Games heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor zijn aanstaande NBA 2K21 videogame en de aanstaande lancering op PlayStation 5 en Xbox Series X. De trailer toont de volgende generatie graphics en spelverbeteringen ten opzichte van de huidige uitvoering op de PlayStation 4 en Xbox One.

De beelden hierboven, vastgelegd op de PS5, belichten gameplay-segmenten in een wedstrijd tussen de Dallas Mavericks en Golden State Warriors. De graphics zijn voorzien van levensechte recreaties van individuele spelers, plus een enorm gevuld veld en publiek tijdens het pre-gamegedeelte. Iedereen op het scherm lijkt ook zijn eigen AI-routines te hebben, inclusief het publiek, wat een veel natuurlijker gevoel aan het spel geeft.

Ook zien we een serie voorbeelden van verbeterde verlichtingsmodellen, animaties en fysica. 2K en de ontwikkelaar hebben verklaard dat het spelersbewegingssysteem zal worden herbouwd en tegelijkertijd nieuwe on-court animatie en botsingsengines zullen worden toegevoegd.

NBA 2K21 zal bij de lancering – op 12 november en 10 november – beschikbaar zijn voor PlayStation 5 en Xbox Series X, inclusief een uitgebreide soundtrack met 202 nummers. De titel is echter alleen beschikbaar als gratis update voor hen die de Mamba Forever-editie hebben gekocht. Los kost het basisspel € 69 voor de volgende generatie consoles.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram