Om deze 2020 winterjassentrends voor heren kunnen we dit najaar niet heen

2020 winterjassentrends voor heren

Om deze 2020 winterjassentrends voor heren kunnen we dit najaar niet heen

Wat zijn de 2020 winterjassentrends voor heren? We hebben een aantal van de belangrijkste jassentrends voor mannen voor dit najaar op een rij gezet.

2020 winterjassentrends voor heren

De zomer is inmiddels alweer een aantal weken voorbij, en dit is zonder twijfel te merken aan het weer. De tijd voor regen- en winterjassen is duidelijk aangebroken. Misschien is het voor jou wel tijd om een nieuwe jas voor dit najaar aan te schaffen. Heb je al enig idee wat? Om je een handje te helpen hebben wij een aantal mooie 2020 winterjassentrends voor heren op een rij gezet.

De modewereld verandert continu, en of jij je hier nu mee bezig houdt of niet, in het straatbeeld komt dit altijd terug. Dit betekent ook dat je in vele winkels de diverse jassentrends zult tegenkomen. De belangrijke vraag? Welke heren jas jij jezelf wel ziet dragen tijdens dit najaar.

2020 winterjassentrends voor heren

Welke herenjassen 2020 trends bij jouw smaak aansluiten hangt natuurlijk volledig af van wat jij mooi vindt, maar het kan geen kwaad om jezelf alvast te informeren. Of je nu voor een heren winterjas van Stone Island gaat of een sportieve regenjas heren van Nike, ze zijn er ook in het najaar van 2020 weer conform enkele opvallende trends.

Oversized met schouders voor dat stukje fashion

Afgelopen zomer zag je wellicht al kleding voor mannen met hogere schouders, en ook tijdens dit seizoen zien we dit terug. Jassen die net iets groter vallen, voorzien van discrete schoudervulling zijn in de komende maanden trendy om te dragen. Draag de jassen met toffe jeans en bulky sneakers voor een fraaie look. Ook dikke, warme truien vallen mooi onder dit model jas.

oversized trend - 2020 winterjassentrends voor heren

Preppy puffers voor formele dagen met sportieve pas

Alhoewel de puffers vrij tijdsloos zij, zul je deze herfst en winter meer dan ooit de stoere variant ervan tegenkomen. Ze hebben een iets nettere uitstraling – je gaat ze zeker tegenkomen op de Zuidas – maar zijn ongekend stijlvol. De ambitieuze man die van afspraak naar afspraak rent zal zich comfortabel en warm voelen in de preppy puffers. Merken als Gant weten precies hoe deze jassen eruit moeten zien.

preppy puffers - 2020 winterjassentrends voor heren

Technical jackets met handige functionaliteiten

Herstelbare capuchons, handige binnen- en buitenzakken, trekkoorden voor extra taille; de jassen met functionaliteiten zullen eind 2020 veel zichtbaar zijn. Ze zijn stijlvol en comfortabel, maar hebben net dat beetje extra dankzij handige tools en functionaliteit. Je bent vast wel bekend met kledingmerken als Parajumpers, die fraaie materialen gebruiken, aangevuld met handige details.

2020 winterjassentrends voor heren

Donkere dagen met lichte tinten

Nu de dagen korter en donkerder worden, is het aan jezelf om voor wat licht te zorgen. Ga dit najaar daarom niet voor donkerblauw of zelfs zwart, maar kies voor een regenjack of winterjas in lichte tinten, zoals beige, lichtgrijs, camel of zelfs wit. Deze lichtere kleuren combineren sowieso net iets mooier bij hoodies, sneakers en jeans, en geven je net iets extra’s. Van stoere parka tot chique mantel, durf eens voor een lichte tint te gaan.

Heb jij al enige idee welk van deze vier 2020 winterjassentrends voor heren jou het meest aanspreekt?

lichte tinten 2020 winterjassentrends voor heren

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram