“Apple gaat wellicht iPhone 12 Mini introduceren”

Apple iPhone 12 Mini

“Apple gaat wellicht iPhone 12 Mini introduceren”

Apple lijkt een Apple iPhone 12 Mini uit te gaan brengen, met een 5,4″ scherm in een kleiner apparaat dan de huidige iPhone SE.

Apple iPhone 12 Mini

Macrumors

Apple heeft deze maand van alles onthuld, zoals de nieuwe iPad Air, maar nieuws omtrent een nieuwe iPhone bleef uit. Geen verrassing dus dat er geruchten de ronde doen over wat voor soort apparaten we binnenkort kunnen verwachten. Volgens de laatste geruchten zal Apple een iPhone 12 Mini introduceren.

De kleinste iPhone 12 in de reeks zou een scherm van 5,4 inch hebben, en sites zoals TomsGuide merken op dat deze zelfs kleiner kan zijn dan de huidige iPhone SE (die een 4,7-inch scherm heeft), omdat er meer schermruimte in de compacte body past.

Binnen de line-up zal de standaard iPhone 12 worden opgenomen, die een 6,1-inch scherm zou moeten krijgen, evenals de iPhone 12 Pro. De Pro Max-versie zal de schermgrootte verhogen tot 6,7 inch.

Ongeacht de schermgrootte zullen alle vier de iPhone 12-modellen naar verluidt zijn uitgerust met de nieuwe 5nm A14 Bionic-processor van Apple, een OLED-display en 5G-connectiviteit, terwijl Pro-modellen ook een telezoomcamera met een LiDAR-sensor bieden voor betere foto’s en AR-functies.

Voorlopig is er nog niets bevestigd door Apple. Houd ons in de gaten voor meer nieuws over de aankomende iPhone 12-line-up.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram