Reis in stijl met Patek Philippe’s nieuwe 37,5mm Calatrava Pilot Travel Time

Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time

Reis in stijl met Patek Philippe’s nieuwe 37,5mm Calatrava Pilot Travel Time

Reis in stijl met de nieuwe Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time. Het nieuwe Patek Philippe-horloge komt in aangenaam 37,5mm formaat.

Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time

Velen onder ons kunnen niet wachten tot we weer volop de wereld rond kunnen reizen. Het lijkt er echter op dat we voorlopig nog even geduld moeten hebben. De Zwitserse luxe horlogemaker Patek Philippe is het wachten voor nu even zat en heeft daarom zijn nieuwste horloge onthuld, waarmee in stijl kan worden gereisd. Maak kennis met de Calatrava Pilot Travel Time.

Komt dit horloge je bekend voor? Zou goed kunnen, want op de Patek Philippe Grand Exhibition in Singapore zagen we dit klokje als een limited edition-aanbod met stalen behuizing, een lichtblauwe wijzerplaat en Cordura-band. Het nieuwe model heeft nu een iets andere benadering van het reishorloge en kiest in plaats daarvan voor een witgouden constructie, als onderdeel van een algemene release. De edelmetalen kast behoudt zijn meer conservatieve en polsvriendelijke maat van 37,5 mm, deze keer opvallend gecombineerd met een marineblauwe wijzerplaat, die een schril en welkom contrast vormt met het sportievere model van de Zwitserse horlogemaker.

Net als de Ref. 5524, zien we dezelfde functies, waaronder tijd, een tweede tijdzone via een aparte set wijzers, een dag/nacht-indicatie en een datum-subdial op 6 uur. Het horloge wordt ook aangedreven door hetzelfde automatische kaliber 324 SC FUS, een uurwerk met 29 juwelen dat werkt met 28.000 semi-oscillaties per uur en een gangreserve van 35 tot 45 uur heeft, afhankelijk van je gebruik. De nieuwe referentie wordt compleet met twee horlogebanden geleverd: een marineblauw kalfsleer en een vintage bruin kalfsleer.

Nu beschikbaar, is de Patek Philippe Calatrava Pilot Travel Time Ref. 7234G-001 te koop voor $ 48.295, omgerekend zo’n € 41.250. Ga naar de website van de luxe horlogemaker voor meer informatie.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram