Nieuwe foto’s van PlayStation 5 tonen hoe groot Sony’s volgende generatie console zal zijn

PlayStation 5 formaat grootte

Nieuwe foto’s van PlayStation 5 tonen hoe groot Sony’s volgende generatie console zal zijn

Nieuwe foto’s van PlayStation 5 tonen hoe groot Sony’s volgende generatie console zal zijn. Wordt dit de grootste console ooit gemaakt?

PlayStation 5 formaat grootte

De aankomende PlayStation 5-console van Sony is buiten een paar officiële foto’s om nog niet in levenden lijve gezien. Het formaat van de next-gen console is zodoende nog een mysterie. Nieuwe foto’s, gemaakt door een Taiwanese instantie, laten echter zien hoe groot de PS5 zal worden.

Hoewel de officiële afmetingen van de PS5 390 mm hoog, 260 mm diep en 104 mm breed zijn, laten de nieuwe foto’s zien dat het waarschijnlijk toch groter zal zijn. De foto’s tonen de aanstaande console op zijn kant liggend naast een paar lange linialen, terwijl hij ook is bevestigd aan de grote basisplaat. De bovenstaande afmetingen zijn exclusief deze plaat, die wordt aanbevolen, zodat de console op een oppervlak kan worden bevestigd. Volgens Yahoo zou de PlayStation 5 de grootste console tot nu toe moeten zijn. Groter dan de Xbox Series X en nog steeds groter dan eerdere systemen zoals PlayStation 3, de originele Xbox en de Xbox 360.

Er zijn in het weekend zelfs diagrammen gemaakt om te laten zien hoe groot het systeem eruit zou komen te zien ten opzichte van een Xbox Series S, een Series X en moderne televisie.

Sony’s PlayStation 5 wordt in november gelanceerd voor € 499,99. Een tweede schijfloze PS5 Digital Edition zal ook beschikbaar zijn voor € 399,99.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram