adidas YEEZY 1050 GORE-TEX voor het eerste in beeld

YEEZY 1050 GORE-TEX

adidas YEEZY 1050 GORE-TEX voor het eerste in beeld

Een eerste blik op de adidas YEEZY 1050 GORE-TEX, naar verluidt een van de slechts drie geproduceerde exemplaren. Komen er echter meer?

YEEZY 1050 GORE-TEX

We hebben een eerste blik op de adidas YEEZY 1050 GORE-TEX, een schoen waarvan we wisten dat hij bestond, maar die we niet eerder gedetailleerd in beeld kregen. De beelden duiken een dag na de bekendmaking van Bob Gore’s overlijden op. De bedenker van GORE-TEX overleed op 83-jarige leeftijd.

Naar verluidt een van de drie bestaande exemplaren, bouwt de chunky boot-look voort op de eerbied van Kanye West voor werkkleding, outdooruitrustingen en robuuste functionaliteit.

Gebruikmakend van het waterdichte, ademende GORE-TEX-weefselmembraan, is de schoen volledig bedrukt met een uniek rood getint boomcamouflagepatroon. Het bovenwerk wordt ondersteund door een verlengde bootie liner heavy-duty pull tab aan de achterkant, contrasterende zwarte traditionele vetersluiting en een trekkoordbevestigingssysteem. Een ander opvallend element van de schoen is de mudguard/tussenzool die zich om het onderste gedeelte van het bovendeel wikkelt en is vastgemaakt aan een tandachtige zwarte rubberen buitenzool.

Bekijk de adidas YEEZY 1050 GORE-TEX-voorbeeld hieronder. Of de sneaker ooit in de winkel zal komen te liggen is vooralsnog onduidelijk.

YEEZY 1050 GORE-TEX

YEEZY 1050 GORE-TEX

Fotocredits: Yeezymafia

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram