EPOS heeft zijn legendarische EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie game-headset nieuw leven ingeblazen

EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie game-headset

EPOS heeft zijn legendarische EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie game-headset nieuw leven ingeblazen

Wil je een nieuwe game-heaset kopen en ben je op zoek naar tips? Overweeg eens de legendarische EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie game-headset.

EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie game-headset

EPOS heeft officieel de EPOS SENNHEISER GSP 601 en GSP 602 game-headsets gelanceerd. Het audiobedrijf introduceert bedrade gesloten akoestische headsets gemaakt op gamers, met nieuwe kleuren voor unieke game-setups. Na het succes van de bekende GSP 600 game-headset van EPOS SENNHEISER, gericht op prestaties, bieden nu ook zowel de GSP 601 als de 602 hoogwaardige, kraakheldere betrouwbare audio, en uitzonderlijk realisme voor game-sessies.

De nieuwe EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie game-headsets zijn ontwikkeld voor de gamer die kwaliteit en esthetiek belangrijk vindt, en wil beschikken over de geliefde ergonomische vormgeving van de GSP 600, aangevuld met moderne en frisse kleurstellingen.

Kleurrijk in een strak design

We zien om te beginnen nieuwe frisse kleuren. Terwijl andere game-headsets gebruik maken van het standaard zwart-witmotief, breken de EPOS SENNHEISER GSP 601 en 602 met deze traditie. Ze zijn voorzien van opvallende nieuwe kleuren, zodat iedere gamer zijn unieke stijl kan creëren. De GSP 601 heeft strakke witte kenmerken, gecombineerd met coole zwarte accenten en verwisselbare koperkleurige zijplaten. De GSP 602 heeft een unieke uitstraling met een glanzende marineblauwe buitenkant, afgezet tegen stoere cognackleurige oorkussens.

Stijlbewuste gamers willen, net als voor alle andere onderdelen in hun set-up, stijlvolle audiomogelijkheden die zich onderscheiden van het gebruikelijke design van gangbare game-headsets. Gamers kunnen hun game-station nu naar het volgende niveau tillen met ongeëvenaarde eigen technologie, volledig volgens de Power of Audio.

EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie game-headset

Eigenschappen die zelfs de langste sessies comfortabel houden

De GSP 601 en GSP 602 beschikken over dezelfde geweldige functies als de zeer succesvolle GSP 600, en hebben beide een duurzaam en doordacht ontwerp dat, in combinatie met de audiotechnologie van EPOS SENNHEISER, een competitief voordeel biedt. Beide modellen beschikken over ergonomische oorkussens van imitatieleder met verstelbare druk, om zelfs in de meest luidruchtige omgeving te zorgen voor geluidsdemping.

Heldere communicatie helpt in de online concurrentiestrijd

De flexibele microfoon op de arm van de headsets zorgt voor kraakheldere audio bedoeld voor het onderdrukken van passieve achtergrondgeluiden, gecombineerd met een lift-to-mute-functie voor kristalheldere communicatie met het team. Op vergelijkbare wijze is het buitenste oorkussen aan de rechterkant uitgerust met een handig volumewieltje waarmee snel aanpassingen gemaakt kunnen worden.

De headsets GSP 601 en GSP 602 zorgen net als de GSP 600-serie voor volledige onderdompeling in de game, waarbij slechts een seconde het verschil kan maken tussen winnen of verliezen.

Voor meerdere platforms te gebruiken

De GSP 601 en GSP 602 game-headsets maken gebruik van een verwisselbare 3,5 mm-kabel met één of twee pinnen voor aansluiting. Hiermee zijn ze geschikt voor gebruik op PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en alle andere consoles en mobiele apparaten met een 3,5 mm-aansluiting.

EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie kopen

De EPOS SENNHEISER GSP 601 en GSP 602 game-headsets zijn nu verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van €‌219,00.

EPOS SENNHEISER GSP 600 Serie review

Post a Comment

#Volg ons op Instagram