TRAILER: Nieuwe ‘Call of Duty: Black Ops Cold War’ beelden tonen campagne gameplay

Call of Duty: Black Ops Cold War campaign gameplay trailer

TRAILER: Nieuwe ‘Call of Duty: Black Ops Cold War’ beelden tonen campagne gameplay

De nieuwe Nieuwe Call of Duty: Black Ops Cold War trailer toont gameplay-beelden van campagin mode. Ga jij de nieuwste COD game kopen?

Tijdens de PlayStation 5-showcase van Sony toonde Treyarch een campagnetrailer voor de aankomende game Call of Duty: Black Ops Cold War. De beelden hierboven tonen een deel van “Nowhere Left to Run”, de eerste campagnemissie in de game. De actie is voornamelijk gericht op het gebruik van de duisternis als dekmantel en “plausibele ontkenning” om een ​​strijd te voeren die “nooit heeft plaatsgevonden”.

“Het gerucht gaat dat Perseus weer in het spel zit en een aanval plant die de machtsverhoudingen in gevaar brengt”, zegt de officiële videobeschrijving. “Een Black Ops-team bestaande uit Frank Woods, Alex Mason en Russell Adler infiltreert een vliegveld in Turkije om een ​​waardevol doelwit te elimineren.” Volgens PlayStation Blog is dit slechts een deel van de missie.

Er werd ook aangekondigd dat PlayStation 4-spelers dit weekend een exclusieve alfatestdemo krijgen voor de multiplayer van COD: BO Cold War “compleet met meerdere modi, kaarten en een preview van de Create-a-Class- en Scorestreak-systemen.” De multiplayer-modus kan worden gedownload op 17 september, waarbij de alpha begint op 18 september en eindigt op 20 september.

Bekijk de video bovenaan en check Black Ops Cold War wanneer deze arriveert op 13 november.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram