Heb jij de PlayStation 5 prijzen en releasedatum al meegekregen?

PlayStation 5 prijzen datum winkel

Heb jij de PlayStation 5 prijzen en releasedatum al meegekregen?

Sony heeft officieel de PlayStation 5 prijzen en releasedatum bekend gemaakt. De PS5 en PS5 Digital Edition zijn vanaf november verkrijgbaar.

PlayStation 5 prijzen datum winkel

 

Sony heeft officieel de prijskaartjes en releasedatum voor de nieuwe PS5 aangekondigd. Sinds gisteren is bekend dat de PlayStation 5 € 499,99 zal kosten, terwijl de Digital Edition € 399,99 zal kosten. Beide versies van de next-gen console worden op 12 november gelanceerd.

Onlangs kondigde Microsoft al de prijs van hun next-gen consoles aan, met de instapmodel Xbox Series S voor € 299, en de vlaggenschip Xbox Series X naar verwachting voor € 499. Beide Xbox-consoles worden verwacht op 10 november. Sony zit met zijn goedkoopste model dus boven het voordeligste model van Microsoft, maar kent wel eenzelfde vraagprijs voor de reguliere console.

De PlayStation 4 kostte oorspronkelijk € 399 bij de lancering, terwijl de Pro-versie aanvankelijk voor dezelfde prijs werd verkocht, even verderop in de levenscyclus van de originele console. Onlangs werd bevestigd dat PlayStation 5 achterwaartse compatibiliteit zal bevatten voor een “overweldigende meerderheid” van PS4-titels, hoewel er niet veel games zijn bevestigd.

Wel bevestigd, zijn deze PlayStation 5 games die met ingang van de release verkrijgbaar zijn.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram