TRAILER: Disney+ onthult eerste beelden voor tweede seizoen van ‘The Mandalorian’

The Mandalorian seizoen 2 trailer

TRAILER: Disney+ onthult eerste beelden voor tweede seizoen van ‘The Mandalorian’

Disney+ heeft de eerste beelden voor The Mandalorian seizoen 2 onthuld. Baby Yoda en Djarin zijn in de nieuwe trailer op de vlucht.

Na maanden wachten hebben we eindelijk de eerste trailer voor The Mandalorian seizoen 2. Disney+ geeft ons een eerste volledige blik op het tweede seizoen van de eerste live-action serie in de Star Wars-franchise, die zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Return of the Jedi afspeelt en 25 jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen in The Force Awakens.

Het aankomende deel uit de serie zet de avonturen voort van premiejager Din Djarin en ‘The Child’, beter bekend als Baby Yoda. Djarin gaat verder waar we gebleven waren en worstelt met zijn taak om Baby Yoda te beschermen, terwijl hij de overblijfselen van The Empire ontwijkt, onder leiding staand van de gevaarlijke gouverneur, Moff Gideon, die beschikt over een Darksaber-zwaard.

Volgens showrunner Jon Favreau zal seizoen 2 afleveringen bevatten die zich richten op bekende personages, maar er zullen tevens nieuwe figuren worden geïntroduceerd.

Bekijk de trailer bovenaan en check The Mandalorian seizoen 2 exclusief bij Disney+ vanaf 30 oktober.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram