TRAILER: Vince Vaughn speelt gestoorde seriemoordenaar in nieuwe slasher-komedie ‘Freaky’

freaky trailer vince vaughn

TRAILER: Vince Vaughn speelt gestoorde seriemoordenaar in nieuwe slasher-komedie ‘Freaky’

Vince Vaughn speelt een gestoorde seriemoordenaar in de nieuwe slasher-komedie Freaky, van dezelfde regisseur als ‘Happy Death Day’.

Vooral bekend om zijn komische films, heeft acteur Vince Vaughn voor de aanstaande slasher-komedie Freaky de rol op zich genomen van een gestoorde seriemoordenaar. De film is geproduceerd door Blumhouse’s schrijver-regisseur Christopher Landon, dezelfde man achter de succesvolle film Happy Death Day uit 2017.

De eerste trailer van de komische horrorfilm toont Vaughn als een seriemoordenaar die van lichaam ruilt met Kathryn Newton’s personage Millie, een ongemakkelijke tiener die moeite heeft om zich binnen de middelbare school aan te passen. Zoals de titel van de film suggereert, komt het uitgangspunt sterk overeen met dat van Freaky Friday, een roman uit 1972 over een moeder en dochter die van lichaam wisselen. Millie heeft slechts 24 uur om haar lichaam terug te winnen en te voorkomen dat Vaughn mensen vermoordt die overrompeld zijn door het vermomde uiterlijk.

De cast van de film bevat ook namen als Celeste O’Connor, Misha Osherovich en Uriah Shelton, om er maar een paar te noemen.

Bekijk de eerste trailer van de aankomende slasher-film bovenaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram