“Warner Bros. biedt Joaquin Phoenix $ 50 miljoen voor twee nieuwe Joker-films”

Joaquin Phoenix $50 miljoen Joker Trilogie

“Warner Bros. biedt Joaquin Phoenix $ 50 miljoen voor twee nieuwe Joker-films”

Warner Bros. biedt Joaquin Phoenix naar verluidt $ 50 miljoen voor twee nieuwe Joker-films. Zou jij de volledige Joker Trilogie willen zien?

Joaquin Phoenix $50 miljoen Joker Trilogie

Warner Bros.

Na het Academy Award-succes van Joker, is Warner Bros. Pictures naar verluidt momenteel bezig met het opzetten van een ware Joker Trilogie. Om hoofdrolspeler Joaquin Phoenix te strikken voor twee nieuwe Joker-films, biedt de filmstudio volgens geruchten een bedrag dat loopt tot in de tientallen miljoenen.

Volgens berichtgeving zou de studio de acteur $ 50 miljoen aanbieden om de rol van ‘Clown Prince of Crime’ voor nog twee films op zich te nemen. Ondanks dat hij aanvankelijk opmerkte dat de film op zichzelf stond, gaan er geruchten dat Phoenix geïnteresseerd is in het opnieuw spelen van Arthur Fleck. Hij zou actief zijn in zowel de onderhandelingen als het schrijven van scripts voor de mogelijke vervolgfilms.

De berichten vermelden verder dat Warner Bros. Pictures in de komende vier jaar twee vervolgfilms wil samenstellen met Phoenix. Regisseur Todd Phillips en producer Bradley Cooper worden ook verwacht om terug te keren voor de langetermijnverbintenis. Zie jij een Joker Trilogie wel zitten?

Post a Comment

#Volg ons op Instagram