Verleidelijk Bar Rouge dompelt je onder in Parijse allure met cocktails en Aziatische fusion gerechten

bar rouge amsterdam recensie sushi

Verleidelijk Bar Rouge dompelt je onder in Parijse allure met cocktails en Aziatische fusion gerechten

Restaurant Bar Rouge in Amsterdam dompelt je onder in Parijse allure met mooie cocktails, sushi en andere verleidelijke Aziatische fusion gerechten.

bar rouge amsterdam recensie sushi

Het is je misschien niet ontgaan, maar Amsterdam is sinds enige tijd een heel charmant restaurant annex bar rijker. Laat je bij Bar Rouge verleiden door sexy cocktails en luxueuze sushi-plateaus, terwijl je geniet van een atmosfeer die onmiskenbaar doet denken aan Parijs. Gelegen in hartje centrum van onze hoofdstad, geniet je van donderdag tot zondag bij dit nieuwe pareltje.

Bar Rouge maakt sinds haar opening aan het Singel in Amsterdam indruk. Gevestigd in hetzelfde pand als de Supperclub, op een letterlijke steenworp van Koningsplein, biedt zij een all-in ervaring. Van cocktails aan de bar en een compleet diner met Asian fusion gerechten in het restaurant tot shows met een sensuele vibe en nachtvlinders die een dansje wagen op de muziek van de DJ. Bar Rouge biedt een compleet avondje uit, ook in deze tijd.

Op de Parijse toer

Denkend aan een geslaagde avond in Parijs werd de oprichters duidelijk wat Amsterdam nog mistte. Eén plek die alle ingrediënten bevat die nodig zijn voor een memorabele night out. Een ware hotspot waar mensen hun avond starten èn uren later ook eindigen.

Bar Rouge, de bar die metropolen zoals LA, London en Singapore rood kleurt, is een wereldwijd begrip. Sexy, internationaal en high-end; Bar Rouge brengt de die typische nuits Parisiennes ook tot leven buiten Parijs, met good food & drinks, en voldoende spektakel. En alhoewel een echte clubavond er momenteel niet in zit, wordt al heel snel duidelijk dat dit de next best thing is. Of je nu met een groep vrienden of een date gaat, Bar Rouge is typisch zo’n plek waar je het liefst een abonnement zou afnemen met een vaste plek om te zitten.

bar rouge amsterdam recensie sushi

Good food & drinks

Bar Rouge biedt een menukaart met fraaie selectie aan Asian fusion favorieten. Liefhebbers van sushi en dim sum komen hier aan hun trekken, evenals de liefhebbers van andere Aziatische gerechten en ook oesters. Wat wij aanraden bij een eerste bezoek? Check de Asian platters eens, die zowel warm als koud te bestellen zijn. De koude variant is een prachtig plateau vol met de beste sushi van Bar Rouge en de warme platter komt met onder andere spicy shrimp en bao buns met pulled duck.

Getalenteerde Aziatische chef-koks bereide de gerechten ‘live’, en omdat de keuken achter de bar gepositioneerd is, kunnen gasten de bereiding op de voet volgen terwijl ze een cocktail kiezen van de cocktailkaart. Tip voor de mannen, probeer de verslavende Golden Rush cocktail.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It’s not that you’re horny al the time, it’s just that I’m always sexy🤫 #barrouge #dinnershow

Een bericht gedeeld door Je Suis Bar Rouge (@barrouge_ams) op

Een interieur om de vingers bij af te likken

Als we het over Bar Rouge hebben, dan kunnen we niet om het spannende interieur heen. Ja, de menukaart beschikt over heerlijke gerechten en smaakvolle cocktails, maar de jetset sfeer die de tent uitademt komt toch ook echt door het rood kleurende interieur, voorzien van enkele opvallende details.

Bar Rouge bevindt zich op de bel-etage van de Supperclub waar twee bijna verborgen stijlkamers zijn omgetoverd tot een intieme Parijse bar en nachtclub. Met een knipoog verwijst het rode interieur naar die typische, zwoele Franse bohemian sfeer uit vervlogen tijden. Eigenlijk bijna Moulin Rouge-esque.

Naarmate de avond vordert hebben het kleine barretje, de neon details en een groot theatraal gordijn nog meer impact op de aanhoudende, verleidelijke sfeer. De tafels kunnen worden opgeruimd, waarmee de rest van de nacht transformeert in een ware nachtclub experience. Als club lounge met live dj, zorgen prikkelende shows – van danseressen tot live zang – voor een zwoel, broeierig sfeertje en een dansende menigte onder een met discoballen bezaaid plafond.

Bar Rouge is geopend van donderdag tot zondag, met sluitingstijden die rekening houden met de gezelligheid. Reserveer nu.

bar rouge amsterdam recensie sushi

bar rouge amsterdam recensie sushi

Post a Comment

#Volg ons op Instagram