Giuseppe Zanotti voorziet de Talon-sneaker van enkele gewaagde nieuwe toevoegingen

Giuseppe Zanotti Talon 2020 sneaker

Giuseppe Zanotti voorziet de Talon-sneaker van enkele gewaagde nieuwe toevoegingen

Giuseppe Zanotti voorziet de Talon-sneaker van enkele gewaagde nieuwe toevoegingen. De Giuseppe Zanotti Talon is nu verkrijgbaar.

Giuseppe Zanotti Talon 2020 sneaker

Italiaanse decadentie ontmoet streetwear-geïnspireerde details, zo kun je Giuseppe Zanotti‘s frisse kijk op het Talon-model omschrijven. Geïnspireerd door de majestueuze lichtheid van de adelaar, heeft de schoen een kenmerkend 3D-klauwprofiel, een premium lederen constructie en duurzame technische stof.

Als moderne kijk op vintage court-stijlen, is de gestroomlijnde sneaker opnieuw ontworpen met opvallende details. De lichtgewicht schoen bevat een latex binnenzool voor extra ondersteuning en hoogte, waardoor hij perfect is voor dagelijks gebruik.

De unieke stijl komt ook in een frisse reeks kleuren en zet het thema van de natuur voort, zo is de high-top is doordrenkt met energieke zebraprintpanelen.

Giuseppe Zanotti, een door zichzelf geobsedeerde sneakerverslaafde, heeft een schoen ontworpen die verwijst naar zowel wilde dieren als old-school hiphop. De opnieuw ontworpen klauw van de adelaar weerspiegelt de lichtheid en majestueuze kracht van de schoen. “Sneakers zijn een obsessie van mij”, zegt Giuseppe Zanotti. “Ze zijn een vorm van zelfexpressie geworden, dus met de Talon wilde ik echt een sneaker creëren die nostalgisch en eigentijds aanvoelde; ingetogen maar ook krachtig.”

Giuseppe Zanotti staat bekend om het toevoegen van traditionele Italiaanse decadentie, een knipoog naar street-culture en weelderige details. “Sneakers zijn de ultieme vorm van zelfexpressie”, zegt Giuseppe Zanotti. “En het is niet alleen het domein van sneakerheads – steeds meer mensen begrijpen en waarderen de kracht van een sterke schoen.”

Met een vleug van vereenvoudigde luxe is de Giuseppe Zanotti Talon de perfecte keuze voor hen die een slanke maar gedurfde high-end sneaker willen. De sneakers zijn nu verkrijgbaar via de officiële website vanaf € 695,-.

Giuseppe Zanotti Talon 2020 sneaker

Giuseppe Zanotti Talon 2020 sneaker

Giuseppe Zanotti Talon 2020 sneaker

Post a Comment

#Volg ons op Instagram