Francis Ford Coppola kondigt nieuwe versie van ‘The Godfather III’ aan

The Godfather III nieuwe versie coppola

Francis Ford Coppola kondigt nieuwe versie van ‘The Godfather III’ aan

Francis Ford Coppola kondigt nieuwe versie van The Godfather III aan. We kunnen een nieuw einde verwachten van de befaamde trilogie.

The Godfather III nieuwe versie coppola

De The Godfather-trilogie van de beroemde regisseur Francis Ford Coppola bevat enkele van de meest iconische films uit de Amerikaanse cinema, maar er zijn altijd problemen geweest met de derde en laatste film. The Godfather III debuteerde op 25 december 1990, bijna drie decennia na de theatrale release van de eerste film, en ontving gemengde recensies voor wat betreft het acteerwerk en de verhaallijnen. Nu, opnieuw dertig jaar later, krijgt de derde film uit de reeks een nieuwe cut, inclusief alternatief einde.

Hij leverde zeven Academy Award-nominaties op, maar won uiteindelijk geen enkele categorie. Coppola worstelt nog steeds met de lauwe kritische ontvangst, wat zou kunnen verklaren waarom hij de complete film opnieuw gaat uitbrengen, en de nieuwe versie een “geschiktere conclusie” van de trilogie noemt.

Coppola onthulde dat de nieuwe versie van The Godfather III de titel heeft van Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone. De film zal in december een beperkte bioscooprelease krijgen ter gelegenheid van zijn 30-jarig jubileum en kort daarna worden uitgebracht via video-on-demand-services.

“Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone is een erkenning van [auteur] Mario’s en mijn voorkeurstitel en onze oorspronkelijke bedoelingen voor wat The Godfather: Part III werd”, vertelde Coppola aan Deadline. “Voor deze versie van de finale heb ik een nieuw begin en einde gemaakt, en een aantal scènes, shots en muziekaanwijzingen herschikt. Met deze veranderingen en het herstelde beeldmateriaal en geluid is het voor mij een meer gepaste conclusie voor The Godfather en The Godfather: Part II, en ik ben Jim Gianopulos en Paramount dankbaar dat ze me hebben toegestaan ​​opnieuw te reviseren.”

De legendarische regisseur en zijn team bij American Zoetrope werkten vanuit een 4K-rescan van het originele filmnegatief en doorliepen een frame-voor-frame restauratie van de originele film om de nieuwe cut te maken. Blijf op de hoogte voor meer updates.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram