Cartier herintroduceert met Pasha de Cartier klassieker uit de jaren ’80

Pasha de Cartier horloge

Cartier herintroduceert met Pasha de Cartier klassieker uit de jaren ’80

Cartier brengt met de Pasha de Cartier een klassieker uit de jaren ’80 opnieuw tot leven. Het nieuwe Cartier-horloge is nu verkrijgbaar.

Cartier brengt een statussymbool uit de jaren 80 terug met de herlancering van het Pasha de Cartier-horloge. Het uurwerk debuteerde oorspronkelijk in 1985 en werd meteen een hit onder de jetset, sportsterren en andere beroemdheden. Nu beschouwd als een klassieker, zal de 2020-versie van de Pasha de erfenis van het model voortzetten; aantrekkelijk voor een nieuwe generatie dragers die waarde hecht aan zelfexpressie, samenwerking, diversiteit, ruimdenkendheid en positiviteit.

Het vernieuwde unisex-horloge zal verkrijgbaar zijn in de maten 35 mm en 41 mm, met roestvrij staal, 18k geelgoud, 18k rosé goud en 18k witgoud. Elke variant zal pronken met het Cartier Manufacture 1847 MC zelfopwindend kaliber, dat 40 uur gangreserve biedt, en de klassieke geketende kroon, nu gecombineerd met een opwindbare kroon. Hoewel het ontwerp, dat opvalt door zijn ronde kast en elegante wijzerplaat en cijfers, trouw blijft aan het origineel, helpen subtiele updates, zoals Cartier’s QuickSwitch quick-strap release-systeem en zijn SmartLink quick-bracelet-maatsystemen, de Pasha een nieuw tijdperk in te luiden.

De Pasha de Cartier-uurwerken zijn nu verkrijgbaar via de website van Cartier. Prijzen zijn vanaf € 5.750, waarbij je voor de edelmetalen varianten al snel het drievoudige betaalt.

Pasha de Cartier horloge

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram