Met deze laptoptassen en rugzakken kun je gerust richting werk of school

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Met deze laptoptassen en rugzakken kun je gerust richting werk of school

Toe aan een nieuwe laptoptas of rugzak? Met deze mooie laptoptassen en rugzakken kun je gerust richting werk of school.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Met het aanbreken van de septembermaand komen we er vaak achter dat we stiekem wel toe zijn aan een nieuwe laptoptas of rugzak. Voor de zomermaanden denk je dat het nog wel kan, maar zodra de zon langzaam minder uren draait richting het najaar en we weer meer bezig zijn met werk of school wordt het toch echt toegeven: Het is de hoogste tijd om een nieuwe rugzak of laptoptas te kopen.

We spreken helaas niet voor onszelf, maar velen onder jullie hebben momenteel vakantie of hebben er in ieder geval onlangs van genoten. De scholen gaan echter weer van start en ook op de werkvloer staan weer meer collega’s bij het koffieapparaat. Het is weer begonnen.

Ben jij echter helemaal ready voor de laatste maanden van 2020? Ja, denk je? Hoe zit het met jouw tas dan? Ziet die er nog fatsoenlijk uit als je een meeting of college hebt? En dreigen je laptop of je schoolboeken er niet doorheen te scheuren? Misschien moet je een nieuwe tas overwegen.

Wij hebben hieronder een aantal fraaie laptoptassen en rugzakken voor je op een rij gezet, zodat je zeker weet dat je goed voor de dag komt èn je laptop of boeken veilig zitten opgeborgen.

5 Rugzakken die je gerust kunt kopen

Calvin Klein Jeans Grey Pinestripe Rugzak

Deze CK rugtas is gemaakt van polyamide, komt in het grijs en is spatwaterdicht. Ideaal dus voor schoolgangers en forenzen die weleens de fiets gebruiken. De rugzak komt met Calvin Klein-branding en is licht van gewicht. Misschien iets te opvallend voor zakelijke doeleinden, maar een absolute voltreffer voor scholieren en studenten.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

BOSS Crosstown Black Rugzak

Een zwarte BOSS rugzak met lederlook kan niet fout gaan. Deze tas staat iedereen en is met zijn strakke design een echt visitekaartje. Licht van gewicht is hij bovendien perfect voor naar kantoor of naar school.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Herschel Little America Khaki Green Rugzak

De kleur khaki/legergroen in combinatie met dit design is alleen weggelegd voor de man die iets stoerder is. De rugzak is met lichte bouw geschikt voor zowel snelle als langzame dagen, en is betrouwbaarder dan vele andere merken.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Tommy Hilfiger TJM Logo print/white Rugzak

Deze tas van Tommy Hilfiger is zoals je kunt zien iets opvallender. Met retro branding is de rugzak geschikt voor jong en oud, maar je moet niet vies zijn van een beetje extravert zijn qua stijl. De TH rugtas is gemaakt van katoen en is spatwaterdicht. Als wij een nieuwe rugzak voor school moesten kiezen, dan wisten wij het wel.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Rains Camp Charcoal Rugtas

In het bijzonder bestand tegen regen, is de buitenkant van deze rugzak is gemaakt van kunstleer in de kleur grijs. De binnenkant is van polyester en herbergt voldoende ruimte voor boeken en accessoires. De Rains tassen zijn licht van gewicht en daarmee perfect voor als je van hot naar her moet vliegen.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

5 Laptoptassen waarmee je voor de dag kunt komen

Sem Lewis Northern Hampstead Coal Black Rugzak

Dit opvallende design lijkt iets meer weggelegd voor de sportieve man. Ga je met de fiets naar werk of school? Dit kan weleens de perfecte laptoptas zijn voor jou. De buitenkant van deze Sem Lewis laptoptas en rugzak is gemaakt van polyester in de kleur zwart. De binnenkant is van polyester. De Sem Lewis tassen, die jaren meegaan, zijn licht van gewicht en bieden optimaal draagcomfort.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Micmacbags Malmö Grey Laptoptas

Deze suède tas is met zijn fraaie, Scandinavische design geschikt voor de man met smaak. Met een lichtgewicht bouw en grijze voorkomen is de laptoptas aangenaam  om te dragen en om te zien. Dankzij het gebruik van kwaliteitsleder gaat de tas lang mee.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

BOSS Signature Black Handtas

De laptoptas heeft een inhoud van 8 liter en is in het kenmerkende design van het modehuis. De BOSS tassen zijn licht van gewicht, bieden draagcomfort en zijn dankzij de lederen materialen zeer prettig voor het oog.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen boss

Emporio Armani Black Handtas

De laptoptas heeft een inhoud van 10 liter en komt met de herkenbare branding. De Emporio Armani tassen zijn licht van gewicht, zijn qua draagcomfort perfect en passen perfect bij de stijlvolle man. Een Emporio Armani laptoptas tas is bovendien duurzaam en gaat dus jarenlang mee.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Tommy Hilfiger Uptown Sky Captain Laptoptas

De Tommy Hilfiger laptoptassen zijn licht van gewicht en bieden optimaal draagcomfort. Van deze donkerblauwe Tommy Hilfiger laptoptas met tijdloos design tas heb je jarenlang draagplezier. Geschikt voor eigenlijk elke stijl man, of je nu naar school gaat of kantoor.

Nieuwe laptoptas of rugzak kopen

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram