Panerai lanceert twee maritieme Limited Edition-horloges voor de herfst

Panerai Submersible Azzurro & Panerai Luminor Luna Rossa GMT.

Panerai lanceert twee maritieme Limited Edition-horloges voor de herfst

Panerai lanceert twee maritieme Limited Edition-horloges voor de herfst: De Panerai Submersible Azzurro en de Panerai Luminor Luna Rossa GMT.

Panerai Submersible Azzurro & Panerai Luminor Luna Rossa GMT.

De Italiaanse luxe horlogemaker Panerai brengt twee nieuwe maritieme limited editions uit, net op tijd om je herfstgarderobe op te fleuren. Maak kennis met de Panerai Submersible Azzurro en de Panerai Luminor Luna Rossa GMT.

De eerste van de twee is een blauw getinte Submersible Azzurro, gelimiteerd tot slechts 500 stuks. Een robuuste kast van gesatineerd AISI 316L-staal meet 42 mm, met een uni-directionele roterende ring voorzien van een schoon blauw keramisch inzetstuk. Centraal zien we een klassieke zwarte wijzerplaat met een datumvenster op 3 uur en kleine seconde op 9 uur. Met een waterdichtheid tot 300 meter, heeft hij een gangreserve van drie dagen en wordt hij geleverd met een zwarte rubberen band in combinatie met een geborstelde stalen gesp.

Het tweede aanbod is weer een samenwerking met het beroemde zeilteam Luna Rossa, dat levendige rode accenten toevoegt aan een anders onopvallende Luminor. De grijs gearceerde kast is gemaakt van titanium met een matte gezandstraalde afwerking, eveneens met een diameter van 42 mm. Een futuristische Carbotech-lunette omgeeft vervolgens een Scafotech-wijzerplaat met Arabische cijfers op 12 en 6 uur, de kleine seconde op 9 uur, een datumvenster op 3 uur en tot slot een derde GMT-wijzer met rode punt voor een tweede tijdzone. Ook uitgerust met een gangreserve van drie dagen, is de waterbestendigheid in dit geval 10 bar, met zowel een zwarte alligator als een rubberen riem beschikbaar die de set compleet maken. Van dit specifieke model worden slechts 250 stuks gemaakt.

De Panerai Submersible Azzurro kost $ 9.800, terwijl de Luminor Luna Rossa GMT $ 10.800 kost. De eerste is nu beschikbaar voor pre-order, terwijl de laatste in januari 2021 aankomt.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram