BVLGARI introduceert met Man Glacial Essence een levendige herengeur

BVLGARI Man Glacial Essence herengeur

BVLGARI introduceert met Man Glacial Essence een levendige herengeur

Met de nieuwe BVLGARI Man Glacial Essence is een levendige herengeur geïntroduceerd. Het nieuwe luchtje voor mannen is vanaf september te koop.

BVLGARI Man Glacial Essence herengeur 
Mocht je toe zijn aan een bijzonder en nieuw geurtje, dan hebben we goed nieuws voor je. BVLGARI introduceert met Man Glacial Essence namelijk een gloednieuwe herengeur met de focus op het element ‘lucht’. De nieuwe parfum voor mannen, die in september uitkomt, heeft de sprankelende frisheid uit bevroren bergen en beklimt een van de hoogste toppen ter wereld om de meest verse, pure en volledig overweldigende frisse lucht op te vangen.

BVLGARI Man Glacial Essence belichaamt de man in een voortdurende zoektocht naar grootsheid. De frisheid van de sprankelende topnoten – jeneverbessen, gember en geranium – wekt een onverwacht houtachtig en krachtig hart op, met als hoogtepunt de intense en ambitieuze tonen van de gekristalliseerde dry down. De hartnoten, bestaande uit Australisch sandelhout, iris en artemisia, zorgen voor een aromatische en kruidachtige boost. Witte muskus omvatten de basisnoten die een BVLGARI-signatuur zijn.

“Ik wilde het gevoel van ijzige frisheid vertalen. Dit parfum met hoog contrast is een ijzige, bevrijdende adem voor elke man die het draagt”, aldus Alberto Morillas, meester-parfumeur.

Tekst gaat verder onder de foto

BVLGARI Man Glacial Essence herengeur

De BVLGARI Man Glacial Essence-flacon is een eerbetoon aan de schoonheid van bevroren horizonnen en glinsterende bergtoppen. De azuurblauwe reflecties weerspiegelen de ijzige nuances van het landschap tussen hemel en aarde, rotsen en gletsjers.

Het is treffend dat de productiemethoden van Man Glacial Essence zijn geworteld in een streven om het evenwicht van de natuur beschermen. Zo gebruikt de glasfabrikant 100% hernieuwbaar geproduceerde elektriciteit bij het produceren van de flacon en wordt de verpakking geproduceerd met papier van gecertificeerde verantwoorde bronnen.

BVLGARI Man Glacial Essence kopen

De nieuwste herengeur van het luxemerk zal vanaf september verkrijgbaar zijn bij geselecteerde retailers en online. Er zullen diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn, waaronder ook een after shave balsem:

Man Glacial Essence Flacon 60ml: €82
Man Glacial Essence Flacon 110ml: €111
Man Glacial Essence After Shave Balm 100ml: €46

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram