Bang & Olufsen viert 95e verjaardag met H95 Headphones

Bang & Olufsen H95 koptelefoon

Bang & Olufsen viert 95e verjaardag met H95 Headphones

Bang & Olufsen viert 95e verjaardag met H95 Headphones. De eerste serie van 95 Bang & Olufsen H95 Headphones komt met een speciale nummering.

Bang & Olufsen H95 koptelefoon

Bang & Olufsen viert zijn 95e verjaardag met een special edition koptelefoon. Het gerenommeerde elektronicamerk introduceert de premium H95 Headphones, voorzien van een prijskaartje dat er niet om liegt.

De H95 is de meest luxueuze koptelefoon van het Deense audiobedrijf in het huidige productassortiment en wordt gezien als de ultieme luxe hoofdtelefoon voor op reis. Met actieve ruisonderdrukking en uitstekende audioprestaties is de H95 de perfecte reisgezel voor lange reizen en om de hele dag door te dragen voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Om de meest luxueuze koptelefoon te creëren, heeft Bang & Olufsen de H95 gemaakt van superieure metalen, zoals lichtgewicht maar sterk aluminium, en is de behuizing gekoppeld aan oorbeschermers van soepel lamsleer. Ook zijn de oorkussens voorzien van traagschuim, waardoor ze na elk gebruik even comfortabel blijven zitten.

Twee titanium drivers van 40 mm met neodymium-magneten zorgen voor een optimale geluidskwaliteit, terwijl de nieuwste draadloze technologie tot 38 uur afspeeltijd op normaal niveau garandeert met ANC ingeschakeld. De H95 wordt geleverd in een speciale oplaadcassette, waarbij de eerste 95 stuks ook zijn genummerd.

Eenheden 1-95 van de Bang & Olufsen H95 Headphones worden nu exclusief bij Harrods en op de Bang & Olufsen-website verkocht voor € 800,-. De reguliere setjes zullen vanaf 10 september voor dezelfde prijs bij Bang & Olufsen-winkels en online verkrijgbaar zijn, evenals bij geselecteerde retailers.

Bang & Olufsen H95 koptelefoon

Bang & Olufsen H95 koptelefoon

Post a Comment

#Volg ons op Instagram