Lucien Clarke onthult nieuwe kleuren voor zijn aankomende Louis Vuitton Skate Shoe

Lucien Clarke x Louis Vuitton Skate Shoe

Lucien Clarke onthult nieuwe kleuren voor zijn aankomende Louis Vuitton Skate Shoe

Lucien Clarke onthult nieuwe kleuren voor zijn aankomende Louis Vuitton Skate Shoe. Ga jij de Lucien Clarke x Louis Vuitton Skate Shoe kopen?

Lucien Clarke x Louis Vuitton Skate Shoe

Kort na de onthulling van een zwart/oranje en een grijs/groene variant, heeft Lucien Clarke nu een andere kleur onthuld voor zijn aankomende signature Louis Vuitton Skate Shoe. Welke kleur vind jij het fraaist?

Op Instagram liet het Palace-skateteam een nieuwe “White/Orange” colorway zien die als een lichtere versie dient ten opzichte van de reeds onthulde “Black/Orange” en “Grey/ Green”. De geboren Jamaicaan Clarke, die de sneaker heeft ontworpen in samenwerking met Virgil Abloh, onthulde ook hoe de schoenen eruitzien nadat er daadwerkelijk mee is geskate, met zichtbare rafels en krassen die de doorschijnende slagen en het verloopontwerp op de zool complementeren. In zijn Instagram-bericht deelde de skater ook zijn recente boardsessie, met wat lijkt op een LV x Palace skateboard, in het park, nadat hij een vlaggenschiplocatie store van Louis Vuitton verlaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

TONIGHT WE CELEBRATE 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️ @domperignonofficial

Een bericht gedeeld door LUCIEN 🇯🇲 CLARKE (@lucienclarke) op

Het ontwerp van de skate sneaker kanaliseert de gezwollen skatesilhouetten uit de vroege jaren ’00, met een bovenwerk van gelaagd mesh en suède, met de volledige naam van Clarke op de laterale middenvoet, een LV-detail op de tong en een contrasterende hiellip. Tussenzolen zijn dik, semi-doorschijnend, verbonden door een voorgevormde middenvoetplaat en zijn voorzien van drie LV-monogramafbeeldingen richting de hiel. Een laatste LV-stempel verschijnt op de achterkant van de buitenzool. Zowel wit/oranje, zwart/oranje en groen/grijze kleurstellingen zijn nu bekend.

Het door Virgil Abloh en Lucien Clarke ontworpen model is overigens de eerste skateschoen in de 166-jarige geschiedenis van LV en gaat vergezeld van een Thrasher-advertentie. Verdere informatie over de prijs en  releasedatum van de Lucien Clarke x Louis Vuitton Skate Shoe moet nog worden onthuld, maar het partnerschap is onmiskenbaar en zou weleens de sluizen voor nog meer skateboardgerichte producten vanuit high fashion-merken kunnen openen.

Bekijk hieronder meer foto’s van de Lucien Clarke x Louis Vuitton Skate Shoe.

Fotocredits: Lucien Clarke

Lucien Clarke x Louis Vuitton Skate Shoe

Lucien Clarke x Louis Vuitton Skate Shoe

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram