TRAILER: Twee androïden staan voor de mensheid in Ridley Scott’s ‘Raised by Wolves’

Raised by Wolves trailer

TRAILER: Twee androïden staan voor de mensheid in Ridley Scott’s ‘Raised by Wolves’

Twee androïden staan voor de mensheid in Ridley Scott’s ‘Raised by Wolves’. Bekijk nu de nieuwe trailer van de serie die naar HBO Max komt.

HBO Max heeft de tweede trailer vrijgegeven van uitvoerend producent Ridley Scott’s Raised by Wolves, een nieuwe sci-fi-serie waarin twee androïden de taak hebben om de mensheid te beschermen op een “mysterieuze maagdelijke planeet”.

De trailer hierboven toont de twee androïden Mother (Amanda Collin) en Father (Abubakar Salim), die een vreedzaam leven leiden en menselijke kinderen grootbrengen. Totdat er oorlog uitbreekt in een naburige menselijke kolonie. De beelden tonen vervolgens de pogingen van de mens om de kinderen bij de androïden weg te krijgen, terwijl ook wordt geïnsinueerd dat Mother eerder als wapen is ingezet. We zien haar niet alleen tijdens het koesteren van de kinderen, maar ook wanneer zij een sterk beschermend karakter toont als het gaat om het hun veiligheid.

Producer Scott zal de eerste twee afleveringen van de serie met tien afleveringen regisseren, waarmee hij feitelijk zijn televisiedebuut als regisseur voor het Amerikaanse publiek markeert. Hij wordt vergezeld door Aaron Guzikowski, die de schrijver en bedenker van de serie is.

Raised by Wolves gaat op 3 september in première op HBO Max.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram