Dit zijn de 2020 zwembroek trends na de lockdown

2020 zwembroek trends voor heren

Dit zijn de 2020 zwembroek trends na de lockdown

Welke zwembroeken zijn hot? Wij hebben de belangrijkste 2020 zwembroek trends voor heren voor na de lockdown voor je op een rij gezet.

2020 zwembroek trends voor heren

Hopelijk precies op tijd voor jouw vakantie naar de zon en belangrijk voordat je gaat luieren bij een zwembad of strand, presenteren wij een rijtje met de belangrijkste zwembroek trends post-lockdown. Je wilt er immers wel op-en-top uitzien als je over het luxe resort struint, op zoek naar een verkoelende versnapering en een cabana.

Concessies doen op de zwembroek doe je vanaf nu niet meer. Geen chloor-geslagen zwemshorts en zeker niet meer die oude broek van 4 jaar terug die eigenlijk te strak zit. Het is tijd om nieuwe trends en stijlen te ontdekken die het beste bij jou passen.

Binnen de belangrijkste badkledingtrends voor 2020 vallen uiteraard de ook de beste zwembroek trends voor heren. En laten we die laatste nu net in kaart hebben gebracht.

2020 zwembroek trends

Opvallende branding

We kunnen stellen dat deze trend is overgenomen van de herenkleding op het droge. Grote logo’s, gedurfde kleuren en opvallende contrasten. Deze zomer heb je de beroemde modehuizen vast voorbij zien komen met monogrammen, slogans, afbeeldingen en logo’s. Deze stijl wordt doorgetrokken naar het strand, of dit nu wordt gedaan met een Burberry zwembroek of Calvin Klein zwembroek. Voor toffe swimshorts van premium merken kun je het beste even kijken bij de collectie van bijvoorbeeld de Bijenkorf.

Meest geschikt voor: Mannen die weten waar hun loyaliteit ligt en die niet bang zijn voor iets opvallends. Bij een langere lengte werken deze modellen het beste bij langere mannen, zodat de short boven de knie blijft.

 

Zijstrepen

In navolging van gewone broeken en joggers, zijn streepdetails nu tevens populair bij de zwemshort. Over het algemeen vind je dit design bij zwembroeken met een halfhoge dij of hoge slip, en ook bij shorts met een meer getailleerde snit, zoals de klassieke surfshorts die mannen in de jaren zestig droegen.

Meest geschikt voor: Kortere mannen met een stevigere dij. De zijstreep verlengt je benen en laat je heupen slanker lijken, terwijl de lengte halverwege het dijbeen op het meest gespierde punt over je been snijdt en dat benadrukt.

 

Laag op de dij

Boardshorts zijn terug en doen stiekem denken aan de skate-revival in herenkleding van de afgelopen jaren, mede te danken aan merken als Supreme. De comeback van de surfboardzwembroek gaat echter – gelukkig – niet samen die flodderige, bijna driekwart-modellen uit de vroege jaren 2000. Nee, deze zomer zijn ze veel ‘getailleerder’ op het lichaam afgestemd en, essentieel, vallen ze niet onder de knie.

Meest geschikt voor: Slanke mannen met slanke dijen. Het model voegt subtiel volume toe aan de bovenste helft van je benen en laat ze wat gespierder lijken.

 

Kort en sportief

Sla je nooit leg day over of ben je het type man dat de jaren zeventig verafgoodt, dan hebben we goed nieuws voor jou. De retroshorts in hardloopstijl zijn weer helemaal een ding. Over het algemeen hebben ze contrasterende biezen en een elastische taille met trekkoord, maar er zijn genoeg opties voor heren die de voorkeur geven aan een grafische print. Gedragen met slippers en een wit T-shirt zie je er serieus prima uit bij het zwembad.

Meest geschikt voor: Mannen die geen gymsessie missen, zelfs niet op vakantie. De korte lengte laat je getrainde dijen op hun best zien, en het beste is dat je ze direct na het fitnessen naar het zwembad kunt dragen. Wel eerst even douchen trouwens!

 

Zwemslip(pery)

De 2020 zwembroek trends bestaan niet alleen uit broeken en shorts. Vrouwen houd je dochters thuis, want ook de typische Speedo’s, de zwemslip, is deze zomer bij veel belangrijke merken terug te vinden in het rek. Heb je stiekem interesse? Als je schouders breder zijn dan je heupen en je bent goed gebruind, dan zie je er over het algemeen gewoon goed uit.

Meest geschikt voor: Mannen met het zelfvertrouwen om ervoor te gaan, voorzien van een strak lijf.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram