Xiaomi en Lamborghini onthullen special edition Ninebot GoKart Pro

Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition

Xiaomi en Lamborghini onthullen special edition Ninebot GoKart Pro

Xiaomi en Lamborghini onthullen special edition Ninebot GoKart Pro. De Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition komt deze maand naar Europa.

Kort na de onthulling van ‘s werelds eerste in massa geproduceerde doorzichtige tv, werkt Xiaomi nu samen met Lamborghini aan een speciale editie skelter. De opvallende Ninebot GoKart Pro komt zelfs inclusief bijzondere geluidsinstallatie met Lambo-geluid.

De Lamborghini Edition, die de Ninebot GoKart Pro upgrade naar Italiaanse klasse, heeft een iconische “Giallo Orion” gele kleurstelling en kan een topsnelheid van 40 km/u bereiken. De skelter heeft ook speciale banden voor verbeterde driftprestaties en een ware “engine sound profile emulation system”, een systeem dat het geluid van de supercars nabootst. Bovendien zorgen de “Ice Lake Blue” LED-koplampen aan de voorzijde voor zichtbaarheid in het donker.

Uitgerust met een 432 Wh-batterijpakket, kan de Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition een lading tot 100 kg dragen en 62 ronden op een 400 meter lange baan afleggen op een volledige lading.

De Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition van Xiaomi kost ¥ 10.000 RMB (ongeveer € 1.215) en is nu beschikbaar voor pre-order in China, waarna een bredere wereldwijde release volgt op 16 augustus.

Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition

Post a Comment

#Volg ons op Instagram