Een nieuwe Prada x adidas sneakersamenwerking lijkt onderweg

Nieuwe Prada x adidas Americas Cup sneakers

Een nieuwe Prada x adidas sneakersamenwerking lijkt onderweg

Een nieuwe Prada x adidas sneakersamenwerking lijkt onderweg, met de Prada Americas Cup sneaker als hoofdrolspeler.

Nieuwe Prada x adidas Americas Cup sneakers

© Wavegod_thelegend

Na hun onverwachte samenwerking vorig jaar, lijkt er nu een nieuwe samenwerking tussen Prada en adidas te zijn opgedoken. Ditmaal in de hoofdrol lijkt een oude bekende vanuit de Prada-schoenencollectie, onder handen genomen door het van oorsprong Duitse sportmerk.

Via een eerste blik kunnen we zien dat de geruchtenrelease lijkt voort te bouwen op de Americas Cup-sneaker van het Italiaanse modehuis, met een gemengde synthetische en textielconstructie. Door gebruik te maken van een doorschijnend TPE-textiel met warmgelaste elementen, onthult de schoen het ontwerp van de inlegzool en het interieur. Branding komt in de vorm van de Prada Sport Linea Rossa-details onderop de hiel, een adidas-logo op het achterste lipje, en tot slot met co-branding bedrukte inlegzolen. Het ontwerp van de schoen wordt afgerond met een doorschijnende gegoten cupzool die de schoen op een slanke manier omhelst.

Bekijk hieronder de eerste blik op de onlangs opgedoken Prada x adidas-samenwerking en blijf op de hoogte voor meer release-informatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👀🌊 New Adidas x @prada coming

Een bericht gedeeld door wavegod_thelegend (@wavegod_thelegend) op

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram