TRAILER: Will Smith betrokken bij aankomende ‘Fresh Prince of Bel-Air’ reboot

fresh prince of bel-air reboot will smith

TRAILER: Will Smith betrokken bij aankomende ‘Fresh Prince of Bel-Air’ reboot

Will Smith betrokken bij aankomende The Fresh Prince of Bel-Air reboot. Bekijk nu de eerste trailer van Morgan Cooper’s film Bel-Air.

Will Smith zal samenwerken met Morgan Cooper om zijn gedramatiseerde nieuwe versie van de klassieke NBC-sitcom The Fresh Prince of Bel-Air leven in te blazen. Bel-Air wordt een dramatische kijk op de originele comedyserie die draaide om Smith, en hem tot de superster maakte die hij vandaag de dag is.

Het oorspronkelijke verhaal dat gaat over een slimme jongen die van de straten van Philadelphia verhuist naar zijn oom en tante in upper-class Bel-Air blijft intact. Volgens The Hollywood Reporter is er al meer dan een jaar aan Bel-Air gewerkt nadat de trailer van vier minuten viraal ging in 2019. Nadat de clip de aandacht trok van Smith, werd Cooper, die de trailer creëerde en regisseerde, binnengebracht om mee te schrijven aan het script, voor de regie en als co-uitvoerend producent. De dramaserie, gecoproduceerd door Smith’s Westbrook Studios en originele producers Universal TV, wordt momenteel aangeboden bij streamingdiensten als Peacock, HBO Max en Netflix. HBO Max is het huidige streaming-huis voor de originele serie.

De producenten van de originele serie, Smith, Quincy Jones, Benny Medina en makers Andy & Susan Borowitz, keren allen terug als executive producers. De originele Fresh Prince of Bel-Air-serie liep van 1990 tot 1996, zes seizoenen lang op NBC. Smith speelde naast een cast bestaande uit Alfonso Ribeiro, James Avery, Karyn Parsons, Tatyana M. Ali, Joseph Marcell als Jeffrey en actrices Janet Hubert-Whitten en Daphne Maxwell Reid als Vivian Banks. Onlangs nog herenigden de leden van de originele cast zich via Snapchat.

Stay tuned voor meer info over de nieuw te verschijnen productie.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram