TRAILER: Ridley Scott onthult tech-dystopische HBO Max-serie ‘Raised by Wolves’

Raised by Wolves - ridley scott

TRAILER: Ridley Scott onthult tech-dystopische HBO Max-serie ‘Raised by Wolves’

Ridley Scott heeft de nieuwe tech-dystopische HBO Max-serie Raised by Wolves aangekondigd. Bekijk nu de trailer van de sci-fi serie.

HBO Max heeft de officiële trailer onthuld van Ridley Scott’s aankomende dystopische sci-fi serie Raised by Wolves. De trailer hierboven toont twee androïden die de taak hebben menselijke kinderen groot te brengen op een “mysterieuze maagdelijke planeet” terwijl ze hen beschermen tegen andere dodelijke robots.

De twee kolonies van mensen beginnen echter te splitsen als gevolg van religie, waardoor de androïden beseffen dat de mensheid complexer is dan ze eerder dachten. Als gevolg hiervan wordt het voor de twee moeilijk om de mensen en hun overtuigingen te beheersen. De trailerbeelden worden getoond naast een monoloog van een van de androïden die het verhaal van De Drie Kleine Biggetjes vertelt. De omringende wereld ziet er ondertussen verwoest uit en kinderen groeien op onder erbarmelijke omstandigheden. Het lijkt er daarbij ook op dat de nieuw gevonden religie snel verandert in een cult.

Raised by Wolves bestaat in totaal uit 10 afleveringen, waarbij regisseur Scott, bekend van de films Blade Runner en Alien, met de eerste twee afleveringen zijn tv-regiedebuut in de VS maakt. Hij wordt vergezeld door Aaron Guzikowski, die de schrijver en maker van de serie is.

Raised by Wolves gaat in première op 3 september bij HBO Max. In Nederland zijn vooralsnog overgeleverd aan online streamingservices.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram