Dankzij Trust verbonden met de wereld terwijl je thuiswerkt, streamt en gamet

Trust gamingheadset

Dankzij Trust verbonden met de wereld terwijl je thuiswerkt, streamt en gamet

Trust verbindt met de wereld terwijl je thuiswerkt, streamt en gamet. Ontdek de Trust gamingheadset en alle accessoires voor jouw thuiskantoor.

Trust gamingheadset

Inmiddels kunnen velen van ons alweer aan het werk op kantoor, maar toch kiezen veel werknemers en ondernemers ervoor om nog zoveel mogelijk thuis te werken. Dit is erg comfortabel, maar zorg er wel voor dat je thuis over de juiste kantooraccessoires beschikt. Hetzelfde geldt voor de gamers die meer dan ooit thuis gamen. Heb jij bijvoorbeeld al een goede gamingheadset, zodat je goed verbonden blijft met je vrienden?

Mocht je regelmatig tot vaak thuis zitten, en kan je bureau- of gaming-setup wellicht een upgrade gebruiken, wacht dan niet langer. Die ergonomische muis van kantoor? Thuis kun je ook een exemplaar hebben. Zijn je avonden met vrienden nu vaker online? Vervang die oude hoofdtelefoon voor iets fatsoenlijks. Stream je nu vanaf thuis? Bemachtig een speciale streamingmicrofoon.

De accessoires van Trust maken thuis werken en ontspannen een stuk comfortabeler, dus update snel jouw thuiskantoor en game room met onderstaande nieuwe gadgets.

Alles voor het thuiskantoor

Als je voor langere tijd achter elkaar werkt, dan is het belangrijk dat alles comfortabel gaat. Een ergonomische muis zoals de Verro Draadloze Verticale Ergonomische Muis brengt je pols in een natuurlijke positie, waardoor je overbelasting en pijn voorkomt. Daarbij kan het handig zijn om voor een stil ontwerp te gaan, zoals het Muto Stille Toetsenbord of de Siero Stille Draadloze Muis. Zo leid je niemand af met getyp en geklik.

Een opgeruimd thuiskantoor is ook van belang. Begin daarom met een opgeruimd bureau, waarbij een USB-hub ideaal is om al je accessoires in te pluggen en te controleren vanaf je laptop of pc. De stijlvolle Halyx Aluminium 4-Port USB 3.2 Hub bijvoorbeeld voegt 4 extra USB-A-poorten met een snelheid van 5 Gbps toe aan je computer. En voor de concentratie is er de Reno Headset voor PC en Laptop. Focus op je werk terwijl tijdens videocalls en luister haarscherp naar je muziek.

Trust thuiswerken kantoor

Trust gamingheadset voor optimaal gamen met vrienden

Samen gamen is leuker, toch? Gelukkig hoef je hiervoor niet in dezelfde ruimte te zijn als je vrienden. Het enige wat je nodig hebt, is een kwalitatief goede Trust gamingheadset. Met de GXT 414 Zamak Multi-platform Gamingheadset of de GXT 488 Forze Gamingheadset voor PS4 kun je al het commentaar, de commando’s en grappen van je vrienden horen en via de mic bespreek je strategieën en vier je overwinningen. Straks maar een potje Warzone misschien?

Trust gamingheadset

Blijf streamen

Epische gamestreams en cooking challenges vereisen een goed geluid. Met de juiste USB-streamingmicrofoons, zoals de GXT 258 Fyru 4-in-1  en GXT 256 Exxo, weet je zeker dat je fans, vrienden en andere volgers niks missen. Wat je ook van plan bent met de wereld te delen, met deze streamingmicrofoons zal je stem niet ongehoord blijven.

Trust streamingmicrofoon

Post a Comment

#Volg ons op Instagram