TRAILER: Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield in Black Panther Biopic

Judas and the Black Messiah trailer

TRAILER: Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield in Black Panther Biopic

Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield schitteren in Black Panther biopic Judas and the Black Messiah. Bekijk nu de eerste trailer van de film.

Warner Bros. heeft de officiële trailer gedeeld van de aanstaande filmrelease Judas and the Black Messiah, een biopic die de waargebeurde gebeurtenissen volgt die leidden tot de moord op de leider van de Black Panther Party, Fred Hampton.

Met Daniel Kaluuya en Lakeith Stanfield in de hoofdrol, is de film geregisseerd door Shaka King, die in 2013 de Independent Spirit ‘Someone to Watch’-prijs won – een erkenning voor veelbelovend opkomend talent binnen de filmindustrie.

Kaluuya speelt Hampton, die voorzitter was van de Illinois-afdeling van de Black Panther Party vóór zijn moord in 1969. Stanfield neemt de rol op zich van William O’Neal, een FBI-informant die de Black Panther-organisatie infiltreerde als contraspion, in ruil voor het intrekken van eerdere aanklachten tegen hem. In de trailer wordt de oplopende spanning tussen Hampton en O’Neal benadrukt, aangezien deze laatste gedwongen wordt de beweging te verraden voor zijn eigen bescherming.

Dit is het nieuwste project van Kaluuya dat ingaat op de geschiedenis van raciale onrechtvaardigheden in de Verenigde Staten: na een doorbraak in Jordan Peeles horrorkomedie Get Out en zijn aanwezigheid in Marvel’s Black Panther, verscheen hij vorig jaar in Melina Matsoukas’ debuutfilm Queen & Slim, een nieuwe voorstelling van het verhaal van Bonnie & Clyde in het tijdperk van raciaal politiegeweld.

Hoewel er nog geen releasedatum is vastgesteld, wordt verwacht dat Judas and the Black Messiah later dit jaar in première zal gaan.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram