VIDEO: Dit is waarom de zogeheten 1:1 Rolex-horloges zo nauwkeurig zijn nagemaakt

Waarom nep Rolex-horloges zo goed zijn nagemaakt

VIDEO: Dit is waarom de zogeheten 1:1 Rolex-horloges zo nauwkeurig zijn nagemaakt

Watchfinder & Co. legt in nieuwe video uit waarom nep Rolex-horloges, ook bekend als de 1:1 Rolex, zo nauwkeurig kunnen worden nagemaakt.

Terwijl de markt voor Rolex-sporthorloges van roestvrij staal voorzien blijft van een gestage toestroom van vraag, ervaart de markt voor de zogeheten superclone-uurwerken dat ook. Maar hoe kan het dat nep Rolex-horloges zo nauwkeurig zijn?

Watchfinder & Co. heeft onlangs een video samengesteld waarin wordt uitgelegd hoe de vooruitgang van de technologie de mogelijkheid heeft gecreëerd tot deze bijna authentiek ogende replica’s. In de video wordt de fraaie Rolex “Pepsi” GMT-Master II als voorbeeld genomen.

Door de opkomst van rapid prototyping kunnen fabrikanten eenvoudig hoogwaardige producten met een laag volume maken op basis van een computermodel. Bovendien zijn de machines die worden gebruikt voor snelle prototyping nu ook nauwkeuriger, sneller en goedkoper, en missen ze alleen die met de hand afgewerkte kwaliteit die normaal gesproken niet door een gemiddeld persoon is te herkennen. Het klantenbestand dat actief op zoek is naar deze replica’s heeft zelfs voor een gemeenschap gezorgd die de kwaliteit van de producten blijft pushen.

Catch Watchfinder & Co. bekijkt waarom nep Rolex-horloges, ook wel de 1:1 Rolex genoemd, zo nauwkeurig zijn.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram