Netflix verlengt ‘La Casa Del Papel’ voor vijfde en laatste seizoen

La Casa Del Papel seizoen 5

Netflix verlengt ‘La Casa Del Papel’ voor vijfde en laatste seizoen

Netflix heeft La Casa Del Papel seizoen 5 aangekondigd, het laatste seizoen van de Spaanse misdaadserie. Er is nog nog geen releasedatum.

La Casa Del Papel seizoen 5

Bijna vier maanden nadat het vierde seizoen werd uitgebracht, heeft Netflix nu bevestigd dat de populaire Spaanse serie La Casa Del Papel terugkeert voor een vijfde seizoen. Het komende seizoen zal het laatste deel vormen voor El Profesor en co.

Het nieuws rondom La Casa Del Papel seizoen 5 werd voor het eerst aangekondigd via de Twitter van Netflix en de eigen Instagram-pagina van de show, vergezeld van de regel “De overval komt tot een einde”, waarmee wordt bevestigd dat het vijfde seizoen ook het laatste seizoen van de show zal zijn.

Degenen die seizoen vier hebben bekeken, weten dat de serie eindigde met een enorme cliffhanger, en de maker en uitvoerend producent Alex Pina heeft gezegd dat het komende laatste seizoen alleen maar intenser zal worden: “We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe de band te verbreken. Hoe je de professor aan de touwtjes moet zetten”, zegt hij. “Hoe je in situaties terechtkomt die voor veel personages onomkeerbaar zijn. Het resultaat is het vijfde deel van La Casa de Papel. De oorlog bereikt zijn meest extreme en woeste niveaus, maar het is ook het meest epische en opwindende seizoen.”

De productie begint deze maand in Spanje, Denemarken en Portugal, hoewel de aanhoudende coronaviruspandemie voor bepaalde vertragingen kan zorgen. Er is momenteel geen officiële releasedatum voor seizoen vijf van La Casa Del Papel, dus houd ons in de gaten voor meer updates.

Laat een reactie achter

#Volg ons op Instagram