Van Ronaldo tot Messi en LeBron, dit verdienen de 10 grootste sportinfluencers per Instagram-post

dit verdienen de 10 grootste sportinfluencers per Instagram-post

Van Ronaldo tot Messi en LeBron, dit verdienen de 10 grootste sportinfluencers per Instagram-post

Van Ronaldo tot Messi en LeBron, dit verdienen de 10 grootste sportinfluencers per Instagram-post. Wil jij nog iets in de spotlight zetten?

dit verdienen de 10 grootste sportinfluencers per Instagram-post

Naast hun vette clubcontract en verbintenis aan een sportmerk is het voor sporters vandaag de dag beter dan ooit mogelijk om heel gemakkelijk extra inkomsten te creëren. Wat zie hiervoor moeten doen? Een Instagram-account aanmaken en ervoor zorgen dat je over voldoende following beschikt. Check maar eens hoe deze tien namen extra boeren dankzij social media.

Laten we een kijkje nemen bij de 10 grootste sportinfluencers en wat zij verdienen door een enkele gesponsorde Instagram-post te publiceren.

Dit vragen de 10 grootste sportinfluencers per Instagram-post

10. Mohamed Salah; 39,7 miljoen Instagram-volgers, $ 180.000 per post

Deze Egyptische profvoetballer staat bekend om zijn goals, razendsnelle dribbels en pure snelheid als aanvaller van Premier League-club Liverpool. Hij staat bekend als de parel van Egypte en heeft veel fans over de hele wereld, maar zelf groot fan van sportman Muhammad Ali.

9. Zlatan Ibrahimovic; 43,6 miljoen Instagram-volgers, $ 200.000 per post

De Super Zweed veroverde fans over de wereldwijd als nummer 9 van grote clubs als AC Milan, Internazionale, Juventus, FC Barcelona en Manchester United. De man is nationale held in Zweden, dat zijn naam zelfs aan het Zweedse woordenboek heeft toegevoegd als werkwoord. De betekenis? Domineren of iets doen met extreem talent!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Train like a God. Scarica @Buddyfit_it e inizia ad allenarti con i migliori personal trainer. Forse potrai arrivare al mio livello! #Buddyfit

Een bericht gedeeld door Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) op

 

8. Gareth Bale; 43,1 miljoen Instagram-volgers, $ 200.000 per post

De Welshman zijn professionele debuut op 16-jarige leeftijd en speelt al jaren voor de Spaanse club Real Madrid en het nationale team van Wales. Hij verdiende de bijnaam ‘de golfer’, omdat hij het spel zichtbaar graag speelt.

7. Ronaldo de Assis Moreira; 51,4 miljoen Instagram-volgers, $ 238.000 per post

Dit natuurtalent begon op zijn zevende met voetballen en speelde met de bijnaam ‘Ronaldinho’. Hoewel hij niet langer een van de beste spelers ter wereld is, regeerde hij enkele jaren gedurende het laatste decennium, vooral tijdens zijn tijd in Barcelona.

6. Virat Kohli;, 71,2 miljoen Instagram-volgers, $ 296.000 per post

We moesten hem even opzoeken, maar Kohli is de meest prominente naam in de wereld van cricket. De Indiër is voor ons minder bekend, maar geniet als captain van India’s nationale cricketteam als een onmiskenbare superster. Het aantal volgers op Instagram geldt hier als bewijs.

5. LeBron James; 69,3 miljoen Instagram-volgers, $ 307.000 per post

Ook bekend als King James, zou LeBron James gemakkelijk een van de grootste basketbalspelers in de NBA-geschiedenis kunnen zijn. Hij speelt voor de Los Angeles Lakers in de National Basketball Association en draagt ​​een tatoeage met de tekst “Chosen 1”.

4. David Beckham; 63,8 miljoen Instagram-volgers, $ 339.000 per post

Iedereen weet wat een grote ster de man was toen hij nog actief voetballer was, maar door de jaren heen heeft Beckham een ​​snaar geraakt bij fans als een familieman en een geweldige vader die vertederende aspecten van zijn leven onthult op zijn Instagram-feeds.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Enjoying one of the new ready to drink @HaigClub cans ☺ Have a nice evening everyone 🥃

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op

 

3. Lionel Messi; 161 miljoen Instagram-volgers, $ 695.000 per post

Wie had kunnen denken dat de jongen met een tekort aan groeihormoon op jonge leeftijd zou worden beschouwd als een van de grootste spelers van de moderne generatie? Hij speelt voor FC Barcelona en het Argentijnse nationale team, en houdt het wereldrecord voor het vijf keer winnen van de FIFA-wereldspeler van het jaar. Volgens het gros is Leo Messi de beste voetballer ooit.

2. Neymar da Silva Santos Junior; 140 miljoen Instagram-volgers, $ 704.000 per post

Zeker een van de meest uitstekende exportproducten van Brazilië, is Neymar de grote man bij Paris Saint Germain. Zijn indrukwekkende voetbalvaardigheden leverden hem al op jonge leeftijd een ​​enorme schare fans op over de hele wereld. Hij is een van de beste spelers ter wereld en zonder twijfel een ​​van de populairste publieke figuren in Brazilië.

1. Cristiano Ronaldo, 233 miljoen Instagram-volgers, $ 889.000 per post

De eerste speler in de geschiedenis die vier Europese gouden schoenen won. Cristiano Ronaldo is goed voor meer dan 30 trofeeën in zijn carrière, waaronder zes landstitels, vijf Europa Cups en één Europees kampioenschap. Deze levende legende uit Portugal is de ultieme voetbalster.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Good nutrition is at the core of my success. What’s yours? #HerbalifeNutrition

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Post a Comment

#Volg ons op Instagram