Zoek verkoeling met Belvedere’s nieuwe Summer Bay cocktailkaart

Belvedere Summer Bay fles cocktails the harbour club vinkeveen

Zoek verkoeling met Belvedere’s nieuwe Summer Bay cocktailkaart

Zoek verkoeling met de limited edition Belvedere Summer Bay fles en cocktailkaart. Je vindt de premium vodka cocktails nu o.a. bij Harbour Club Vinkeveen.

Belvedere Summer Bay cocktails the harbour club vinkeveen

Afgelopen weekend vond de lancering van Belvedere‘s Summer Bay plaats bij The Harbour Club te Vinkeveen. Het premium vodka merk bij uitstek viert de zomer dit jaar met een gloednieuwe limited edition fles – die nu verkrijgbaar is – èn met een nieuw scala aan ijskoude cocktails, die je vanaf heden besteld bij o.a. The Harbour Club Vinkenveen en Café in the city Rotterdam.

Een brandend zonnetje dat boven het terras hangt, een verkoelende bries door de haren, goed gezelschap op links en een verfrissende vodka cocktail op rechts. Dankzij Belvedere Vodka is het momenteel totaal geen straf om tijd op het Nederlandse terras door te brengen. Gedoopt tot Summer Bay, kunnen we de komende tijd genieten van een fraaie nieuwe fles en geweldige cocktails met vodka.

Belvedere Summer Bay: 100% natuurlijke cocktails met vodka

Een heerlijke zomerse en verkoelende cocktail mét vodka, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Klinkt als muziek in de oren, nietwaar? Belvedere Vodka heeft tijdens Summer Bay bij The Harbour Club Vinkeveen een cocktailkaart vol ice cold en zomerse cocktails gelanceerd. Deze creaties bestaan naast de pure, natuurlijke Poolse vodka voornamelijk uit zuivere en onbewerkte bestandsdelen.

In juli en augustus is het met Summer Bay genieten van verfrissende cocktails die stuk voor stuk worden bereid met plantaardige en verse producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Belvedere Air, bereid met vers citroensap, honingwater en amandelmelk, en de Orange Bitter Soda, bestaande uit Belvedere Pure, soda water en een sinaasappelbitter. Maar vergeet ook The Pomme Highball niet, met onder andere appelsap, vers limoensap en Angostura Bitters. Koffieliefhebbers kunnen tot slot genieten van een heuse Iced Latte, bereid met vodka, espresso, melk en ahornsiroop.

De nieuwe cocktails zijn nu te proeven en te bestellen tijdens Summer Bay, dat elke dag in juli en augustus o.a. plaatsvindt bij The Harbour Club en Café in the City Rotterdam.

Belvedere Summer Bay cocktails the harbour club vinkeveen

Limited edition Belvedere Summer Bay fles

Passend bij Belvedere’s merkfilosofie om zo natuurlijk mogelijk te werken is er nu de Belvedere Summer Bay limited edition fles. Het chique, zomerse ontwerp van de fles is geïnspireerd op ontspannen aan het strand met vrienden; een natuurlijke oase waar het zonlicht in stralen door de planten valt en mooie schaduwen creëert, en waar een licht briesje de geuren van de zee en zomer met zich meebrengt.

Ervaar de zomer in je glas met één van de Summer Signature Drinks, allemaal verfrissend en te maken met een paar simpele, natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen:

Belvedere Air
45ml Belvedere Vodka
20ml vers citroensap
15ml honingwater (verhouding 2:1)
60ml amandelmelk
Takje munt

Doe alle ingrediënten in een shaker met ijs en shake stevig en lang om een heerlijke luchtige structuur te krijgen. Schenk door een strainer in een longdrinkglas gevuld met ijs en garneer met een takje munt.

Belvedere Spritz
Vul een groot wijnglas met ijs, voeg 30ml Belvedere en 30ml vermouth of bitter toe, top het glas af met half bruisend water en half (Fever Tree) tonic en garneer met de verse kruiden zoals tijm en fruit zoals grapefruit.

inhoud: 70cl
alcoholpercentage: 40%

De Belvedere Summer Bay Limited Edition vodka koop je nu in Nederland voor € 39,95

Belvedere Summer Bay limited edition fles

Post a Comment

#Volg ons op Instagram