Klassieke leren en basic kralen armbanden van Sem Lewis in beeld

sem lewis leren armbanden kralenarmbanden

Klassieke leren en basic kralen armbanden van Sem Lewis in beeld

Op zoek naar trendy armbanden voor heren? Ontdek de klassieke leren armbanden en basic kralenarmbanden van Sem Lewis.

sem lewis leren armbanden kralenarmbanden

Mocht je op zoek zijn naar nieuwe armbanden die niet te opvallend ontworpen zijn, maar wel degelijk bijdragen aan de persoonlijke stijl, dan hebben we een interessante voor jullie. Wij ontdekten het merk Sem Lewis London, dat een uitgebreide collectie aan fashionaccessoires biedt en beschikt over een mooie serie kralen en leren armbanden voor heren.

Voor wie Sem Lewis nog niet kent, het merk beschrijft zichzelf als eigen, rauw en verbonden, en heeft een assortiment gebaseerd op de geboorte stad Londen. Bij uitstek geschikt voor de jonge en ambitieuze man, biedt de tijdloze armbandencollectie diverse soorten en maten, waarbij met name de leren armbanden en de kralen varianten de aandacht subtiel trekken. Perfect ook voor mix & match, zijn deze armbanden voor mannen precies op tijd binnen voor de zomer.

Sem Lewis’ leren armbanden

Vrijwel ongevoelig voor trends en eigenlijk altijd in de mode, is de leren armband. Deze klassieker is solide en wordt vaak nog mooier nadat hij een tijd is gedragen. De armbanden van leer passen bij vrijwel elke stijl en zijn beschikbaar in verschillende modellen.

Bij Sem Lewis vind je niet alleen bekende uitvoeringen zoals de platte leren armband of de gevlochten armband, maar ook moderne varianten waarbij meerdere armbandjes aaneen zijn bevestigd middels een inventieve sluiting.

Leren armbanden staan bij uitstek tof bij streetstyle, maar sluiten zeker ook aan bij de man in pak die al een horloge draagt. Let wel goed op hoe je kleuren combineert.

Gaat jouw voorkeur wat betreft leren armbanden van Sem Lewis London uit naar de Bakerloo Charing Cross, de Bakerloo Bakerstreet, de Bakerloo Queen’s Park, Bakerloo Paddington of de Piccadilly South Kensington? De nieuwste leren armbanden zijn al verkrijgbaar vanaf € 39,95.

sem lewis leren armbanden

Kralenarmbanden van Sem Lewis London

Grote kans dat je al minstens eenmaal in je leven een kralenarmband in je bezit hebt gehad. Deze tijdloze sieraden voor heren zijn er in uitvoeringen met verschillende soorten en groottes kralen, waarbij de fijne een stuk subtieler zijn dan de grove. De grotere kralen sluiten aan bij de man die niet bang is om zijn eigen stijl iets breder uit pakken. De kleinere kralenarmbanden ogen daarentegen fijner als je al bijvoorbeeld een horloge draag.

Het voordeel van kralenarmbanden ten opzichte van leren armbanden, is dat er veel meer kleur gebruikt kan worden. Daar waar het lederen sieraad vaak een enkele kleur kent, daar kun je met kralen werkelijk alle kanten op.

Gaat jouw voorkeur wat betreft kralenarmbanden van Sem Lewis London uit naar de Piccadilly South Kensington, Piccadilly King’s Cross St. Pancras of de Piccadilly Hammersmith? De nieuwste kralenarmbanden zijn al verkrijgbaar vanaf € 34,95.

sem lewis kralenarmbanden

Post a Comment

#Volg ons op Instagram