TRAILER: Spin-off ‘The Walking Dead: World Beyond’ komt op 5 oktober uit

The Walking Dead: World Beyond

TRAILER: Spin-off ‘The Walking Dead: World Beyond’ komt op 5 oktober uit

De The Walking Dead spin-off The Walking Dead: World Beyond komt op 5 oktober uit bij Amazon Prime Video. Ga jij de nieuwe zombie-serie kijken?

Amazon Prime Video heeft de trailer voor The Walking Dead: World Beyond gedeeld, die afgelopen week voor het eerst werd onthuld op Comic-Con@Home, na de succesvolle release van de series The Walking Dead en Fear the Walking Dead. De nieuwe spin0-ff zal op 5 oktober 2020 beschikbaar zijn op Amazon Prime Video

The Walking Dead: World Beyond heeft gaststerren zoals Natalie Gold (Succession, The Land of Steady Habits) als Lyla, een mysterieus personage, die vanuit haar eigen geloof in de schaduw te werk gaat; Al Calderon (Step Up: High Water) als Barca; Scott Adsit (Veep, 30 Rock) als Tony; en Ted Sutherland (Fear Street, Rise) als Percy.

De nieuwe serie richt zich op de eerste generatie die in de zombie wereld is opgegroeid. Sommigen zullen helden worden en sommigen worden schurken, maar uiteindelijk zal iedereen voor altijd veranderen. Allemaal zijn ze volwassen en hebben ze hun eigen identiteit, zowel goed als slecht.

Deze nieuwe serie is onder andere gemaakt door Scott M. Gimple, samen met Matt Negrete aan boord als co-creator en showrunner. De sterren van de serie zijn Aliyah Royale, Alexa Mansour, Annet Mahendru, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Nico Tortorella en Julia Ormond.

De nieuwe serie uit de reeks van the Walking Dead is geproduceerd door AMC Studios en zal beschikbaar zijn op Prime Video in Nederland vanaf 5 oktober.

Post a Comment

#Volg ons op Instagram